Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ήττα για την Εθνική παίδων (12-15) από τη Κροατία, όλα για όλα με Σερβία

Ήττα για την Εθνική παίδων (12-15) από τ...

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο

Πλήρωσε το πολύ κακό της ξεκίνημα η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) και ηττήθηκε 15-12 από τη Κροατία, στο δεύτερό  της αγώνα στο Β’ προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο).

Η Εθνική μας (με τρείς διεθνείς του ΝΟΠ στις τάξεις της, Αγγελόπουλος, Κρεμανταλάς, Λαμπάτος) βρέθηκε να χάνει 5-0 και σκόραρε για πρώτη φορά μόλις στο δεύτερο οκτάλεπτο. Σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της, έγινε άκρως ανταγωνιστική, μείωσε 5-4 και στη τρίτη περίοδο ισοφάρισε 8-8, έχοντας μεταμορφωθεί σε σχέση με το ξεκίνημα.

Με ένα νέο σερί όμως 4-0 οι Κροάτες ξέφυγαν και πάλι 12-8, και πλέον δεν υπήρχε και το χρονικό περιθώριο για νέα ανατροπή. Μείωσε 12-10 η Ελλάδα με δυο τέρματα των Αγγελόπουλου και Πατσιλινάκου αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Αύριο (11/7) η Εθνική παίδων αντιμετωπίζει τη Σερβία (19:20) στο τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο, που χθες (9/7) ηττήθηκε από τη Κροατία 8-3 και σήμερα διέλυσε 20-0 τη Τουρκία. Από το αποτέλεσμα βεβαίως θα κριθεί και η συνέχεια της ομάδας μας στη διοργάνωση.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 12-15

Τα οκτάλεπτα:  0-5, 6-3, 2-4, 4-3

ΕΛΛΑΔΑ(Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Ηλίας Αγγελόπουλος 3, Κώστας Κρεμανταλάς, Ζουζούνης, Λεωνιδάκης 1, Αγγελος Λαμπάτος 1, Χατζής 2, Μότσιας 1, Πατσιλινάκος 2, Ράπτης, Σάρρος 2, Μανθογιάννης, Πιμπλής.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ερέντα 5, Τουρκ 3, Σκέγιτς 3, Μπελγιάν 1, Μάρινσιτς 1, Ντράγκας 1, Κούλες 1.

Διαιτητές: Κολομίνας (Ισπανία), Ντβόρατσεκ (Τσεχία)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ

Κροατία 6 βαθμοί
ΕΛΛΑΔΑ 3
Σερβία 3
Τουρκία 0

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports