Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Γιούμπανκς - Τσιτσιπάς 3-2: Αποκλεισμός για τον Στέφανο μετά από μεγάλη μάχη

Γιούμπανκς - Τσιτσιπάς 3-2: Αποκλεισμός ...

Η παρουσία του στο Wimbledon ολοκληρώθηκε στον τέταρτο γύρο

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon ολοκληρώθηκε στον τέταρτο γύρο, αφού ο Κρις Γιούμπανκς (Νο43) επικράτησε 3-2 απέναντι στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε 2-1, όμως κάποια αβίαστα λάθη σε κρίσιμα σημεία επέτρεψαν στον Αμερικανό να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Το ματς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε ιδανικό στο παιχνίδι. Μόλις στο τρίτο game του πρώτου σετ έκανε το break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-1.

Ο Γιουμπανκ ουσιαστικά δεν μπόρεσε να απειλήσει και μάλιστα ο Τσιτσιπάς με νέο break κατάφερε να κλείσει το σετ με 6-3 για να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς πίεσε τον Γιούμπανκς αλλά ο Αμερικανός κατάφερε να σβήσει και τα τρία break points που δημιούργησε ο αντίπαλός του.

Έτσι, δεν είχαμε κάποιο break με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο tie break. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλήρωσε ακριβά το διπλό λάθος που έκανε με αποτέλεσμα ο Γιούμπανκς να κλείσει το δεύτερο σετ με 7-6 (4).

Το τρίτο σετ είχε παρόμοια εξέλιξη με το πρώτο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε γρήγορα το break και έπειτα με δεύτερο break κατάφερε να κλείσει το τρίτο σετ με 6-3.

Στο τέταρτο σετ οι δύο αθλητές κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους μέχρι και το 4-4. Σε εκείνο το σημείο ο Γιούμπανκς κατάφερε να κάνει το break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να κλείσει το σετ με 6-4 στέλνοντας το ματς στο 5ο.

Εκεί είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες. Ο Αμερικανός άρχισε το σετ με break και έπειτα κράτησε στο σερβίς του για το 2-0. Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει πίσω το break για να φέρει το σετ στα ίσα στο 3-3, όμως ο Γιούμπανκς απάντησε με νέο break για το 4-3.

Ο Αμερικανός άντεξε στην πίεση στη συνέχεια και κατάφερε να πάρει το πέμπτο σετ με 6-4 και μαζί τη νίκη με 3-2 σετ.

Διαβάστε στο sportin.gr

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports