Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το φθινόπωρο του 2024 στις αίθουσες από την ROSEBUD.21 η ταινία του Ουμπέρτο Παζολίνι, «Η Επιστροφή - The Return»

Το φθινόπωρο του 2024 στις αίθουσες από ...

Πρωταγωνιστούν οι Ζιλιέτ Μπινός και Ρέιφ Φάινς – Έγιναν γυρίσματα και στην Κυλλήνη

Η εταιρεία διανομής ROSEBUD.21 γνωστοποιεί με ανακοίνωση της ότι η πολυαναμενόμενη ταινία του Ουμπέρτο Παζολίνι, «Η Επιστροφή The Return» με τους γνωστούς ανά τον κόσμο ηθοποιούς Ζιλιέτ Μπινός και Ρέιφ Φάινς, οι οποίοι είχαν παίξει & στον Οσκαρικό «Άγγλο Ασθενή» θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2024.

Η συγκεκριμένη ταινία που γυρίστηκε στη χώρα μας και στη Δυτ. Ελλάδα όπως στην Κυλλήνη, θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από τη Rosebud.21

Το φιλμ «The Return» είναι μια συμπαραγωγή της Ιταλίας, της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, με την HERETIC στην ελληνική πλευρά της παραγωγής.

Η ταινία ήδη ολοκλήρωσε το ελληνικό μέρος των γυρισμάτων της σε Κέρκυρα και Κυλλήνη, και συνεχίζει (μετά τον Ιούνιο και τώρα τον Ιούλιο) στην Ιταλία.

Με ένα εντυπωσιακό, πολυπληθές, διεθνές καστ και με επικεφαλής το θρυλικό ζευγάρι του «Άγγλου Ασθενή» Ζιλιέτ Μπινός (κέρδισε και Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία του Άντονι Μιμγκέλα) και Ρέιφ Φάινς, η «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2024 από την ROSEBUD.21, μετά τη συμμετοχή της σε κάποιο από τα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μετά από 20 χρόνια απουσίας, ο Οδυσσέας (Ρέιφ Φάινς) ξεβράζεται στις ακτές της Ιθάκης, καταβεβλημένος και αγνώριστος. Ο βασιλιάς επέστρεψε επιτέλους στην πατρίδα του, αλλά πολλά έχουν αλλάξει στο βασίλειό του από τότε που έφυγε για να πολεμήσει στον Τρωικό πόλεμο. Η αγαπημένη του σύζυγος Πηνελόπη, (Ζιλιέτ Μπινός) είναι πλέον φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι, κυνηγημένη από τους πολλούς φιλόδοξους μνηστήρες της, υποχρεωμένη να επιλέξει έναν νέο σύζυγο, έναν νέο βασιλιά. Ο γιος τους Τηλέμαχος (Τσάρλι Πλάμερ), ο οποίος μεγάλωσε χωρίς πατέρα, κινδυνεύει από τους μνηστήρες, οι οποίοι τον βλέπουν ως εμπόδιο στο ανελέητο κυνήγι της Πηνελόπης και του θρόνου.

Όμως και ο Οδυσσέας έχει αλλάξει. Σημαδεμένος από την εμπειρία του πολέμου, δεν είναι πλέον ο ισχυρός πολεμιστής που θυμάται ο λαός του. Έτσι, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, για να ξαναβρεί τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογένειά του και να κερδίσει πίσω την αγάπη που έχασε.

Η ταινία «Η Επιστροφή» είναι σε παραγωγή των Uberto Pasolini και James Clayton για την Red Wave Films, Roberto Sessa για την Picomedia (Asacha Media Group) με την Rai Cinema και τους Γιώργο Καρναβά και Κωνσταντίνο Κοντοβράκη της Heretic και τους Stéphane Moatti, Romain Le Grand, Vivien Aslanian και Marco Pacchioni των Kabo Films (Asacha Media Group) και Marvelous Production.  Οι Andrew Karpen και Kent Sanderson τελούν executive producers – εκτελεστικοί παραγωγοί από την Bleecker Street.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil