Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φιλμ του Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon»

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του πολυαναμε...

Θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών της Βορείου Αμερικής στις 6 Οκτωβρίου 2023

Είναι αναμφίβολα από τις πολυαναμενόμενες νέες ταινίες του ερχόμενου χειμώνα και μόλις κυκλοφόρησε το νέο διαφημιστικό τρέιλερ της. Ο λόγος για το φιλμ «Killers of the Flower Moon» σε σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ δημιουργού Μάρτιν Σκορσέζε (Ο Ταξιτζής, Ο Πληροφοριοδότης, Οργισμένο Είδωλο) που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στη Βόρειο Αμερική στις 6 Οκτωβρίου 2023.

Η ταινία που είναι παραγωγή της Apple, έκανε την πρεμιέρα της τον περασμένο Μάιο στο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Με προϋπολογισμό της τάξης των 200 εκατομμυρίων δολαρίων η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε μετά το φιλμ «Ο Ιρλανδός - The Irishman» του 2019, έχει όπως λέγεται, διάρκεια 3 ώρες και 26 λεπτά, και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν (Τhe Old Man and the Gun) και αφηγείται μια αληθινή ιστορία. To σενάριο μας πηγαίνει στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και το χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Στο μεταξύ όπως γράφτηκε, οι αρχηγοί του έθνους Osage που θεωρούνται γηγενείς Αμερικανοί, μιλάνε ήδη με θετικά λόγια για το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Στο φιλόδοξο και για πολλά βραβεία φιλμ «Killers of the Flower Moon» πρωταγωνιστούν ο σούπερ σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μπρένταν Φρέιζερ που κέρδισε φέτος το Όσκαρ α’ ανδρικής ερμηνείας για την ταινία «Η Φάλαινα», ο ταλαντούχος Τζέσι Πλέμονς, και οι Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν.

Η ταινία όπως προείπαμε, αν δεν αλλάξει κάτι, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 20 του ίδιου μήνα, μια περίοδος που θα την βάλει δυναμικά στην επερχόμενη Οσκαρική κούρσα.

Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το φιλμ στις Ελληνικές αίθουσες, το περιμένουμε για προβολή & στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ και το flix.gr

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture