Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Με Dijon, Rytas και Opava στον 2ο όμιλο του BCL ο Προμηθέας

Με Dijon, Rytas και Opava στον 2ο όμιλο ...

Την κλήρωση σχολίασε ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου

Πραγματοποιήθηκε στο Patrick Baumann House of Basketball στην Ελβετία η κλήρωση της προκριματικής φάσης, αλλά και της φάσης των ομίλων, του Basketball Champions League για τη σεζόν 2023-24, με τον Προμηθέα Πάτρας να μαθαίνει τους αντιπάλους του.

Οι Πατρινοί, στην επιστροφή τους στην διοργάνωση, τοποθετήθηκαν στον δεύτερο όμιλο, μαζί με τη γαλλική Dijon, τη λιθουανική Rytas και τη τσέχικη Opava. Κοινός παρονομαστής για τους τρεις αντιπάλους μας είναι πως κανένας εξ αυτών τεθεί αντίπαλος του Προμηθέα στο παρελθόν.
Υπενθυμίζεται πως ο Προμηθέας ήταν τοποθετημένος στο pot 3 βάσει των γκρουπ δυναμικότητας. Από το pot 1 προέκυψε η JDA Bourgogne Dijon, από το pot 2 η Rytas Vilnius και από το pot 4 η OK Opava. Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής του Basketball Champions League, ο πρωτοπόρος του ομίλου θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για τη φάση των «16», ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα συμμετάσχει στη διαδικασία των Play In. Τέλος, η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου, θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports