Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Η ΚΟΕ καταδικάζει το επεισόδιο στο Πεπανός

Η ΚΟΕ καταδικάζει το επεισόδιο στο Πεπανός

Η ΚΟΕ θα πράξει τα δέοντα σύμφωνα με τις καταστατικές της διατάξεις, την σχετική νομοθεσία, αλλά και τα ισχύοντα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία

Με μία λιτή ανακοίνωση, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη της για το περιστατικό βιαιοπραγίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, με θύμα τον προπονητή της ΝΕΠ, Θανάση Κοντάκο, και θύτη εν ενεργεία διαιτητή υδατοσφαίρισης.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΟΕ αναφέρει τα εξής:
«Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με αφορμή το πρόσφατο λυπηρό γεγονός στην Πάτρα, που αφορά ανθρώπους του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τονίζει ρητά και κατηγορηματικά πως, τέτοια φαινόμενα, εκτός του ότι είναι απαράδεκτα και πλήρως καταδικαστέα, δεν συνάδουν ούτε με το πνεύμα του αθλητισμού, ούτε και τις διαχρονικές αξίες του. Στα πλαίσια αυτά, η ΚΟΕ θα πράξει τα δέοντα σύμφωνα με τις καταστατικές της διατάξεις, την σχετική νομοθεσία, αλλά και τα ισχύοντα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία».
Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για το λυπηρό συμβάν υπήρξε μία λεκτική αντιπαράθεση του Θανάση Κοντάκου με την κόρη του διαιτητή (η οποία είναι επίσης διαιτητής), κατά τη διάρκεια αγώνα της κατηγορίας Κ11, την περασμένη Κυριακή (2/7). Το επεισόδιο σημειώθηκε εν ώρα προπόνησης στο κολυμβητήριο της Πάτρας, ενώπιον πολλών παιδιών. Ο προπονητής της ΝΕΠ τραυματίστηκε και διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports