Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Κίνα ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης – Ξεκινά διεθνής συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας & της επαρχίας Fujian

Στην Κίνα ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζα...

Πρόκειται για μια πολιτική συμφωνία μέσω της οποίας ανοίγει ο δρόμος συνεργασίας σε οικονομικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ακαδημαϊκό επίπεδο

Στην Κίνα βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη, προκειμένου να προχωρήσει στην υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και της Επαρχίας Fujian (Κίνα).

Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολιτική συμφωνία μέσω της οποίας ανοίγει ο δρόμος συνεργασίας σε οικονομικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ο κ. Ζαΐμης θα συνοδεύεται από ελληνική αποστολή, στην οποία συμμετέχει και ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Οικονομικών, Μελετών, Έργων και Τεχνολογιών Πληροφορικής Βασίλειος Βασιλειάδης, επιστήμονες και ειδικοί συνεργάτες της Περιφέρειας.

Πρόκειται για μια εξέλιξη με σημαντική προστιθέμενη αξία για τη Δυτική Ελλάδα καθώς  «ανοίγεται» ένας νέος ισχυρός κύκλος συνεργασιών με στόχο την επίτευξη μεγάλων αναπτυξιακών έργων στην Περιφέρεια.

Η ανωτέρω συνεργασία προέκυψε από πρωτοβουλία του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων του Πανεπιστημίου Πατρών, Διονύση Μαντζαβίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις