Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση είχε ο Φ. Ζαΐμης με το σωματείο της 3ης Περιφερειακής ΕΚΑΒ – Συζητήθηκαν μέτρα επιχειρησιακής ενίσχυσης

Συνάντηση είχε ο Φ. Ζαΐμης με το σωματεί...

Θα μεριμνήσουμε να παρθούν μέτρα για την άμεση κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε ασθενοφόρα, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής, είπε ο κ. Ζαΐμης

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η επιχειρησιακή ενίσχυση του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη κατά την πρόσφατη επαφή που είχε με παράγοντες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας της Δυτικής Ελλάδος.

Στη συνάντηση που έγινε, συζητήθηκαν τα προβλήματα του ΕΚΑΒ, ο σημαντικός ρόλος του στην διάσωση επειγόντων περιστατικών στα νοσοκομεία αλλά και το κοινωνικό έργο που επιτελούν με μεταφορές μη επειγόντων υγειονομικών περιστατικών. Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη ενίσχυσής του με καινοτόμο εξοπλισμό και η επιχειρησιακή του ενδυνάμωση που θα εξασφαλίσει τη συνεχή και εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Ως Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος θα συνδράμουμε στο βαθμό που μας αναλογεί με στόχο τις καλύτερες συνθήκες και τον αρτιότερο εξοπλισμό των εργαζομένων. Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι η υγεία αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Θα μεριμνήσουμε να παρθούν μέτρα για την άμεση κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε ασθενοφόρα, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής και να διασφαλιστεί η έγκαιρη και ασφαλής μεταφορά των ασθενών στα Νοσοκομεία», τόνισε ο κ. Ζαΐμης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Υπεύθυνος Γραφείου Κίνησης και πρόεδρος του Σωματείου Αλέξιος Κουτσούκος, ο Διασώστης - αντιπρόεδρος σωματείου Χρύσανθος Φωτακόπουλος και ο  ταμίας του σωματείου - διασώστης της 3ης Περιφερειακής ΕΚΑΒ Δημήτρης Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις