Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για κλο...

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις  άνδρες, μεταξύ των οποίων ένας 16χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της απάτης με υπολογιστή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία:

 Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απάτη με υπολογιστή, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

 Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, οι τρεις συλληφθέντες  μετέβησαν με όχημα σε παραλία των Πατρών, αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τράπηκαν σε  φυγή επιβιβαζόμενοι στο όχημα.

 Για την διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι στο πλαίσιο αναζητήσεων, εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου συνελήφθησαν. 

 Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά από 25-4-2023 έως 4-07-2023 διέπραξαν ακόμη τρεις κλοπές σε  σταθμευμένα οχήματα στην Πάτρα, από τα οποία αφαίρεσαν 300 ευρώ, πέντε δολάρια, τέσσερις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

 Επισημαίνεται ότι οι δυο ανήλικοι κατηγορούμενοι κάνοντας χρήση των κλεμμένων τραπεζικών καρτών, πραγματοποίησαν οκτώ ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις