Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ντίνος Μήτογλου: Μειώθηκε στους 16 μήνες η ποινή του

Ντίνος Μήτογλου: Μειώθηκε στους 16 μήνες...

Θέτει υποψηφιότητα και για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με τη ποινή του αποκλεισμού από τα παρκέ για 32 μήνες, με την απόφαση από το CAS να μειώνει την τιμωρία σε 16.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ποινή του Μήτογλου θα μειωθεί, με αποτέλεσμα ο δρόμος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να ανοίγει.

Ο Έλληνας παίκτης ο οποίος είχε τιμωρηθεί τον Μάρτιο του 2022, όταν ανιχνεύθηκε θετικός σε δείγμα απαγορευμένης ουσίας, θα μπορεί να αγωνιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα από την ερχόμενη σεζόν, αφού η τιμωρία του λήγει στις 25/07.

Μάλιστα ο ίδιος θέτει υποψηφιότητα και για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μπορεί να τον υπολογίζει από εδώ και μπρος. 

Κούγιας για Μήτογλου: "Η μήνυση που κατέθεσε κατά της γιατρού έπαιξε ρόλο στο CAS"

Στο ρόλο που έπαιξε η μήνυση που κατέθεσε ο Ντίνος Μήτογλου εις βάρος της γιατρού που του έδωσε τα σκευάσματα αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας σε δήλωση του μετά την απόφαση του CAS που έφερε τη μοίωση της ποινής στο μισό για τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπόλιστα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ο γνωστός ποινικολόγος η μήνυση αυτή έπαιξε ρόλο στην απόφαση του CAS:

"Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ο κος Μήτογλου κατέθεσε μήνυση για την διάπραξη εις βάρος του, από τη γνωστή γιατρό που τον ενέπλεξε σ’ αυτήν την αθλητική τραγωδία, του κακουργήματος της εκθέσεως σε κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή, από τα χορηγηθέντα σκευάσματα.

 Με αυτή τη διαδικαστική πράξη, απέδειξε ότι αφενός μεν δεν γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα ήταν απαγορευμένα, αφετέρου δε ότι θέλει να τιμωρηθεί η συγκεκριμένη και δεν τη συγκαλύπτει.

Αυτό εξετιμήθη από το CAS και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εργασία των συναδέλφων μου και ειδικά του Σοφοκλή Πιλάβιου, με τον οποίο είχαμε μια άριστη συνεργασία, ήλθε αυτή η απόφαση – λύτρωση γι’ αυτόν τον μεγάλο αθλητή.

Τον περιμένω να τον καμαρώνω στην Εθνική Ομάδα".

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports