Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιωάννα Τούνη: "Κάψτε με στην πλατεία"

Ιωάννα Τούνη: "Κάψτε με στην πλατεία"

Η πρώτη αντίδραση για όσους ενοχλήθηκαν με τον δημόσιο θηλασμό

Στην ομάδα των συντηρητικών που ενοχλήθηκαν από την εικόνα μιας μητέρας να θηλάζει δημόσια το μωρό της και το εξέφρασαν στο Twitter, απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Μετά την επιστροφή της από το Μόντε Κάρλο, όπου και τραβήχτηκε το... επίμαχο στιγμιότυπο, η γνωστή Influencer σχολίασε το αυτονόητο, ότι πρόκειται για μια προσωπική επιλογή μιας γυναίκας όσα κι αν σχολιάζονται στο Twitter.

"Γύρισα και μου λέει ο Δημήτρης “Σε κράζουν φουλ στο Twitter. Λέω τι έκανα πάλι; Μου λέει 'ανέβασες κάτι που θήλαζες το μωρό δημόσια'. Ώπα Twitter ήσυχα. Παιδιά κράζετε άμα οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε άμα θηλάζουν. Κράζετε γενικά. Άλλη δουλειά δεν έχετε; Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε. Και πάνω στον Πύργο του Άιφελ να μπορούσα να θηλάσω. Μη σας νοιάζει τι λέει ο κόσμος", σχολίασε στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

"Να πω εδώ ότι αυτές είναι απόψεις στην Ελλάδα του 2023! PS: Στο Κάιρο που είναι μουσουλμανική χώρα (και υποτίθεται πολύ πιο συντηρητική) δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, όπου και αν θήλασα το μωράκι μου! Ααα ρε Ελληνάρες στον μεσαίωνα, κάψτε με στην πλατεία", έγραψε σε δεύτερη ανάρτησή της, στην οποία παρέθεσε και μερικά από τα ακραία σχόλια που γράφτηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight