Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Οχθη: Οι ισραηλινές δυνάμεις άρχισαν να αποσύρονται από την Τζενίν

Δυτική Οχθη: Οι ισραηλινές δυνάμεις άρχι...

Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι η επιδρομή στον καταυλισμό στην Τζενίν είχε στόχο να εξουδετερώσει τις ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις που κρύβονται εκεί

Οι ισραηλινές δυνάμεις άρχισαν να αποσύρονται αργά απόψε από την πόλη Τζενίν, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, αφού έφεραν σε πέρας μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές επιχειρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη τα τελευταία χρόνια.

Eίχαν προηγηθεί περισσότερες από 24 ώρες σφοδρών συγκρούσεων σε αυτόν τον καταυλισμό προσφύγων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη στη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι και χιλιάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Στην επιχείρηση, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας συμμετέχουν εκατοντάδες μέλη των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού στρατού με την υποστήριξη drones.

Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι η επιδρομή στον καταυλισμό στην Τζενίν έχει στόχο να εξουδετερώσει τις ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις που κρύβονται εκεί και ευθύνονται για την αύξηση των επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις