Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, σταρ Ράσελ Κρόου έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε για το σίκουελ του «Μονομάχου»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, σταρ Ράσελ Κρόου...

«Θα πρέπει να με πληρώνουν για τον αριθμό των ερωτήσεων που μου κάνουν για μια ταινία στην οποία δεν συμμετέχω καν», δήλωσε ο Κρόου στο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι

O 59χρονος σήμερα Ράσελ Κρόου φαίνεται πως έχει βαρεθεί να λέει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε θαυμαστές του και δημοσιογράφους όταν τον ρωτάνε για το εάν θα παίξει τελικά στο σίκουελ του «Μονομάχου - Gladiator» του Ρίντλεϊ Σκοτ και θέλει, επιτέλους, να το κάνει απολύτως ξεκάθαρο πως, όχι, δεν θα τον δούμε να παίζει ξανά τον ρόλο του Μάξιμου που του χάρισε το βραβείο Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου το 2001.

Σε συνέντευξη Τύπου στο φημισμένο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι, στην Τσεχία, στο οποίο είναι φέτος το τιμώμενο πρόσωπο, ο Κρόου παραπονέθηκε για το πόσο χρόνο αφιερώνει απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με μια ταινία με την οποία δεν έχει καμία ανάμειξη. «Θα πρέπει να με πληρώνουν για τον αριθμό των ερωτήσεων που μου κάνουν για μια ταινία στην οποία δεν συμμετέχω καν. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Σε αυτόν τον κόσμο, είμαι νεκρός. Αλλά παραδέχομαι πως έχω μια δόση ζήλιας, γιατί μου θυμίζει όταν ήμουν νεότερος και τι σήμαινε για μένα, στη ζωή μου (η ταινία)», δήλωσε ο Κρόου, σύμφωνα με το flix.gr.

Και συνέχισε o Ράσελ Κρόου λέγοντας πως «δεν ξέρω τίποτα για το καστ, δεν ξέρω τίποτα για την πλοκή. Είμαι νεκρός! Αλλά ξέρω ότι αν ο Ρίντλεϊ αποφάσισε να κάνει ένα δεύτερο μέρος της ιστορίας, πάνω από 20 χρόνια μετά, πρέπει να είχε πολύ σοβαρούς λόγους. Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτή η ταινία δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά θεαματική».

Λίγο καιρό πριν ο Κρόου μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Ryan Turbidy Show» είχε επιβεβαιώσει πως δεν εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στο σίκουελ. «Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα θελήσουν να με ρωτήσουν για κάτι, αλλά δεν έχουν αναφέρει τίποτα εδώ και καιρό. Είναι μια προέκταση της αφήγησης, αλλά είναι πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Μάξιμου, οπότε δεν με αφορά καθόλου».

O Κρόου που πρωτοξεχώρισε το 1997 στην ταινία «Λος Άντζελες επιστευτικό» που τον έκανε και σταρ, αν και πολίτης της Νέας Ζηλανδίας (έχει γεννηθεί στο Ουέλινγκτον), έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Αυστραλία.

*Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Η 1η ταινία "Ο Μονομάχος" που κέρδισε και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην απονομή του 2001, είχε προβληθεί τότε στην Πάτρα στο σινέ Ιντεάλ στην Αγ. Νικολάου.

Στον "Μονομάχο" σε σκηνοθεσία ...

Στον "Μονομάχο" σε σκηνοθεσία του Ρίντλει Σκοτ πριν 22 χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight