Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Θλίψη για το θάνατο της εκπαιδευτικού Τζούλης Κούγια-Ζυγούρη

Δυτ. Ελλάδα: Θλίψη για το θάνατο της εκπ...

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Ανείπωτη θλίψη και βαθιά συγκίνηση προκάλεσε στο Αγρίνιο, η είδηση του θανάτου της αγαπημένης εκπαιδευτικού Τζούλης (Γεωργίας) Κούγια-Ζυγούρη, που απεβίωσε σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου.

Ως καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας δίδαξε επί σειρά ετών σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης του Αγρινίου αλλά και της Νέας Σμύρνης Αττικής. Υπήρξε μεγάλη η προσφορά της και αξεπέραστη η πρωτοποριακή για την εποχή μέθοδος διδασκαλίας της, η οποία εστίαζε στη σχέση φιλίας, εμπιστοσύνης και αγάπης με τους μαθητές της. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές ήταν  οι εκφράσεις θαυμασμού και λατρείας από τις μαθήτριές της για τις οποίες πάντα αποτελούσε πρότυπο.

Υπήρξε σύζυγος του αείμνηστου πολιτικού μηχανικού Μάνθου Ζυγούρη, με τον οποίο δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια. Αφήνει πίσω της τις τρεις κόρες της, Ναντίνα, Σοφία και Βάσια, καθώς και τα επτά αγαπημένα της εγγόνια.

Πάντα χαμογελαστή και με έναν γλυκό λόγο για όλους, θα μας μείνει αξέχαστη για την ιδιαίτερη καλαισθησία και κομψότητά της, σφραγίζοντας το τέλος μιας άλλης εποχής της τοπικής κοινωνίας του Αγρινίου που θα θυμόμαστε πάντα με νοσταλγία…

Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα.

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις