Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα ήρθε η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της αισθηματικού μυθιστορήματος

Στην Πάτρα ήρθε η συγγραφέας Έλενα Αντων...

Η κ. Αντωνίου που είναι και δημοσιογράφος επισκέφθηκε το Σάββατο 24/6 το πρωί το βιβλιοπωλείο "Γωνιά του Βιβλίου"

Στην Πάτρα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 το πρωί και πιο συγκεκριμένα στο βιβλιοπωλείο της οικογένειας Παπαχρίστου "H Γωνιά του Βιβλίου" στην Αγ. Νικολάου η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου για να υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου με τίτλο ''Της Καρδιάς το Πεπρωμένο'', το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα μυθιστόρημα που αποθεώνει τον έρωτα και σαγηνεύει μυαλό και νου, με την Έλενα Αντωνίου σε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της συγγραφικής της πορείας!

Ίσως κάποιοι έρωτες δεν είναι πλασμένοι για ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...

Μια περιπλάνηση που ξεκινά από τη Σιένα και μας οδηγεί ως το Μπουένος Άιρες, μια γυναίκα που αναζητεί το παρελθόν και την οδηγεί το πεπρωμένο της, ένας άνδρας αφοσιωμένος στο καθήκον και χαμένος στις πληγές του…

Η #1 συγγραφέας αισθηματικής λογοτεχνίας επιστρέφει λοιπόν με μια συγκλονιστική ιστορία για έναν παράφορο έρωτα γραμμένο από τη μοίρα. Είναι κάποιοι έρωτες πλασμένοι να εμπνεύσουν, προορισμένοι να περάσουν στην αιωνιότητα ως οι μεγαλύτεροι που υπήρξαν ποτέ.

Για έναν τέτοιο έρωτα γράφει η Έλενα Αντωνίου στο νέο της μυθιστόρημα ''Της Καρδιάς το Πεπρωμένο'' από τις εκδόσεις SILK.

Ετοιμαστείτε για μια ιστορία αφιερωμένη στις γυναίκες που δεν πιστεύουν στο πεπρωμένο και έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πάντα – ακόμα κι εκείνα που μπορεί να φαίνονται προδιαγεγραμμένα.

*Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει γεννηθεί στη Λάρισα, κατάγεται από τη Μήλο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε διαδικτυακά μέσα ως news editor. Είναι μέλος της RWA – της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Αισθηματικού Μυθιστορήματος. Τον Οκτώβριο του 2017, το «Καθώς Έπεφτε η Νύχτα» εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ. Ακολούθησαν τα «Πέρα από τις Σκιές», «Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου», «Στην Τελευταία Στροφή», «Τα Δάκρυα του Πάθους», «Μετά τα Δάκρυα του Πάθους», «Μια Σταγόνα Έρωτα» και T»o Τίμημα της Εκδίκησης».

Πολυγραφότατη, ευγενής και χαμογελαστή η κ. Αντωνίου βρισκόταν για πάνω από δύο ώρες το περασμένο Σάββατο στο ειδικό σταντ με τα βιβλία της στην είσοδο της "Γωνιάς του Βιβλίου" και υπέγραψε αντίτυπα σε αναγνώστες και αναγνώστριες της που χάρηκαν πολύ που την είδαν από κοντά στην Πάτρα.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture