Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Η τιμημένη με Όσκαρ ηθοποιός Λόρα Ντερν έγραψε βιβλίο για τη γυναίκα που θαυμάζει περισσότερο

Η τιμημένη με Όσκαρ ηθοποιός Λόρα Ντερν ...

Δεν είναι άλλη από την 87χρονη μητέρα της, επίσης ηθοποιό Νταϊάν Λαντ που διαγνώστηκε με πνευμονική νόσο

Πριν από σχεδόν τέσσερα (4) χρόνια, η μητέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού Λόρα Ντερν -Laura Dern, Νταϊάν Λαντ διαγνώστηκε με πνευμονική νόσο.

Η 87χρονη σήμερα Λαντ, η οποία είναι επίσης ηθοποιός με σημαντική πορεία, ρόλους & υποψηφιότητες στα Όσκαρ, πίστευε ότι της έμειναν έξι μήνες ζωής - αλλά ο γιατρός είπε ότι οι βόλτες μπορεί να τη βοηθήσουν να αυξήσει την ικανότητα των πνευμόνων της.

Έτσι, κάθε μέρα, μερικές φορές με διαμαρτυρίες της Diane Ladd, οι δυο τους έκαναν περίπατο διάρκειας 15 λεπτών. Για να κάνει τον χρόνο πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικό, η Ντερν έπαιρνε συνέντευξη από τη μητέρα της.

Οι συνομιλίες τους, τις οποίες η Λόρα Ντερν ηχογράφησε για τον εαυτό της και τα παιδιά της, έγιναν βιβλίο με τίτλο «Honey, Baby, Mine: A Mother and Daughter Talk Life, Death, Love (and Banana Pudding)».

Είναι μια συλλογή από βαθιά προσωπικές συνομιλίες από τη βραβευμένη ηθοποιό Λόρα Ντερν και τη γυναίκα που θαυμάζει περισσότερο, τη μητέρα της, τη θρυλική ηθοποιό, Νταϊάν Λαντ, αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Οι συζητήσεις ήταν οικείες και ειλικρινείς. «Όσο περισσότερο μιλούσαμε και όσο πιο βαθιά και πιο περίπλοκα θέματα μοιραζόμασταν η μητέρα μου γινόταν ολοένα και καλύτερα ...» λέει η ηθοποιός. «Ήταν ένα υπέροχο δώρο» τονίζει.

Η 56χρονη Λόρα Ντερν τιμήθηκε με Όσκαρ καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Marriage Story» του Νόα Μπάουμαχ το 2019. Επίσης για την ίδια ταινία κέρδισε και την 5η της Golden Globe – Χρυσή Σφαίρα.

Η μητέρα της Νταϊάν Λαντ ήταν υποψήφια για Όσκαρ για το «Wild at Heart - Ατίθαση Καρδιά» του Ντέιβιντ Λιντς (1990) όπου είχε παίξει μαζί με την κόρη της Λόρα Ντερν και τον Νίκολας Κέιτζ. Επίσης είχε λάβει πολύ καλές κριτικές & υποψηφιότητα για Όσκαρ για το «Rambling Rose» (1991) σε σκηνοθεσία της Martha Coolidge όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Λόρα Ντερν.

Η Νταϊάν Λαντ στη διάρκεια της καριέρας της έχει παίξει και στο «Chinatown» (1974) του Ρομάν Πολάνσκι, στο «National Lampoon's Christmas Vacation» (1989), στο «Ghosts of Mississippi» (1996), στο «Primary Colors» (1998) του Μάικ Νίκολς, στο «Joy» (2015) του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, κ.α. Η Ladd όπως προείπαμε είναι η μητέρα της Laura Dern, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της, επίσης πολύ γνωστό ηθοποιό, τον 87χρονο Bruce Dern.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture