Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Αίολος Αγυιάς ανανέωσε με τον Ηλία Χριστόπουλο

Ο Αίολος Αγυιάς ανανέωσε με τον Ηλία Χριστόπουλο

Ικανός παίκτης

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Ηλία Χριστόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ, όσο και στη θυγατρική μας ομάδα, Αγυιά.

Ο Ηλίας Χριστόπουλος, που αποτελεί ένα συνεχώς εξελίξιμο ταλέντο της περιοχής μας και επένδυση, ταυτόχρονα, για τον Οργανισμό μας, είναι ηλικίας 20 ετών, έχει ύψος 2.02μ. και αγωνίζεται μέσα στη ρακέτα.

«Από την πρώτη κιόλας στιγμή της έλευσής μου στην ομάδα, ένιωσα ότι ο Οργανισμός βγάζει υγεία και ότι βοηθάει τους νέους παίκτες στο να εξελιχθούν και να πάρουν ευκαιρίες», δήλωσε ο Ηλίας Χριστόπουλος και πρόσθεσε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Θεωρώ ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του τεχνικού μας επιτελείου, θα έχουμε μια πολύ όμορφη σεζόν, οδηγώντας και τον Αίολο Αγυιάς στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και την ΑΕ Αγυιάς στο τοπικό πρωτάθλημα, στο να πετύχουν τους στόχους τους. Είμαι έτοιμος για να δουλέψω σκληρά και για να τα δώσω όλα μέσα στο παρκέ».

Διαβάστε στο sportin.gr

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του Basketball Development Camp, το οποίο διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά από το «Three Action».

Η συμμετοχή είναι τεράστια και όλα τα παιδιά είχαν να πουν για τις πολύτιμες γνώσεις που πήραν. Υπεύθυνος του καμπ είναι ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου, ενώ το «παρών» την Παρασκευή 23/6 έδωσαν και οι παίκτες της Ανδρικής ομάδας Στέλιος Χατζόπουλος και Ηλίας Χριστόπουλος που διακρίθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με Αίολο Αγυιάς και ΑΕ Αγυιάς αντίστοιχα.

Η δράση συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports