Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νότια Κορέα: Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τα μωρά της και τα κρατούσε για χρόνια στην κατάψυξη

Νότια Κορέα: Μητέρα κατηγορείται ότι σκό...

Τα νεογέννητα ήταν μόλις μίας ημέρας όταν δολοφονήθηκαν

Η αστυνομία στη Νότια Κορέα ζήτησε ένταλμα σύλληψης για τη γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο παιδιών της η οποία μάλιστα κρατούσε τα άψυχα σώματά τους στον καταψύκτη του σπιτιού της για χρόνια.

Παράλληλα, αξιωματούχος της Αστυνομίας της επαρχίας Gyeonggi Nambu δήλωσε στο CNN ότι η γυναίκα παραδέχτηκε την πράξη της, την οποία δικαιολόγησε λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε από τη φροντίδα των τριών άλλων παιδιών της, ηλικίας 12, 10 και 8 ετών. Τα νεογέννητα ήταν μόλις μίας ημέρας όταν δολοφονήθηκαν, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

 

Η γυναίκα, φέρεται να σκότωσε πρώτα το τέταρτο παιδί της, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι την επόμενη ημέρα της γέννησής της και έβαλε το σώμα της στον καταψύκτη του σπιτιού της. Το ίδιο έκανε και με το πέμπτο της παιδί, ένα αγοράκι που γεννήθηκε έναν χρόνο μετά, τον Νοέμβριο του 2019.

Ο σύζυγός της δήλωσε ότι του είχαν πει ότι η γυναίκα διέκοψε την εγκυμοσύνη της και δεν γνώριζε για τις δολοφονίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον Μάιο, όταν το Συμβούλιο Ελέγχου και Επιθεώρησης της κυβέρνησης ανακάλυψε ότι οι γεννήσεις των μωρών δεν είχαν καταγραφεί επίσημα, αν και υπήρχε η καταγραφή τους στο νοσοκομείο.

Την Τετάρτη (21/06), η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση έρευνας και κατάσχεσης στο σπίτι της γυναίκας, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια παραδέχθηκε τις δολοφονίες.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις