Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία στην Κω: Στην ανακρίτρια ο 32χρονος βασικός ύποπτος - Τι θα ισχυριστεί

φωτο glomex

φωτο glomex

Στο «μικροσκόπιο» τα μηνύματα της 27χρονης

Στην ανακρίτρια μεταβαίνει σήμερα ο 32χρονος που κατηγορείται για αρπαγή  της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και αναμένεται να υποστηρίξει πως μετά από συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα, μετά πήγαν στο σπίτι του, ήπιαν μερικές μπύρες και μετά έφυγαν.

Όπως ισχυρίζεται, την άφησε στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον σύντροφό της και του είπε «έλα να με πάρεις».

Από την πλευρά του, ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αναφέρει ότι όντως έγιναν έτσι τα πράγματα και ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα. Επίσης, ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.


Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές περνά το κατώφλι της ανακρίτριας με τον συνήγορό του. Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που ενσωματωθούν στο κατηγορητήριο, θα συζητηθεί εκ νέου αναβολή, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

 

Στο «μικροσκόπιο» τα μηνύματα της 27χρονης
 

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η Αναστάζια πέθανε από ασφυξία. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της κοπέλας με τον σύντροφό της.

Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Στην Πολωνία θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης Αναστάζια, ενώ η μητέρα και ο σύντροφος της κοπέλας αναχώρησαν ήδη για Πολωνία, για να «ετοιμάσουν τα της ταφής της», όπως ανέφεραν. Νωρίτερα οι Αρχές τους έδωσαν την άδεια να φύγουν, ζητώντας τους παράλληλα να βρίσκονται στη διάθεσή τους, όταν τους ζητηθεί.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις