Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη για ηχορύπανση

Πάτρα: Συνελήφθη για ηχορύπανση

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ανακοινώνει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, παραβιάζοντας παράλληλα την άδεια παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων.


Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν 6,9 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε Διάταξη του Ανακριτή Πατρών, η οποία διατάσσει την προσωρινή του κράτηση του, αναφέρει η αστυνομία.

Σύλληψη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου μας από 20-6-2023 Εξιχνιάστηκαν κλοπές αξίας 90.000 ευρώ στην Ακράτα Αιγιαλείας σας γνωρίζουμε ότι συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας ημεδαπός άνδρας κατηγορούμενος για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος από την 14-6-2023 έως την 19-6-2023 ενεργώντας από κοινού με αγνώστους συνεργούς του, αφαίρεσαν σε περιοχή της Αιγιαλείας (6) μετρητές νερού, συνολικής αξίας 450 ευρώ, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι διέρρηξαν κατάστημα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες την 05/06/2023 έσπασαν κλειδαριά κεντρικής εισόδου έτερου καταστήματος και αποπειράθηκαν να εισέλθουν στο εσωτερικό με σκοπό την κλοπή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις