Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κως: Μυστήριο με τα τελευταία SMS της 27χρονης προς τον σύντροφό της

Κως: Μυστήριο με τα τελευταία SMS της 27...

Πού εστιάζουν οι αρχές

Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή Αλυκές στην Κω , έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ενώ μυστήριο περιβάλλει τα τελευταία SMS που αντήλλαξε η άτυχη γυναίκα με τον σύντροφό της.

Το μυστήριο με τα τελευταία SMS της 27χρονης στον σύντροφό της

Η 27χρονη σύμφωνα με τον Alpha, αρχικά φέρεται να ειδοποίησε με SMS τον σύντροφό της πως ήταν σε κίνδυνο, και πως αισθανόταν άβολα. Φέρεται δε να του ζήτησε να πάει να τον παραλάβει.

Όμως, όπως μετέδωσε το MEGA, λίγη ώρα αργότερα, έστειλε ένα δεύτερο μήνυμα λέγοντας στον σύντροφό της πως τελικά ήταν όλα καλά και τον καθησύχαζε. Σύμφωνα με το MEGA, ως προς αυτό η αστυνομία εκτιμά πως το SMS «είτε το έγραψε ο δράστης της δολοφονίας, είτε η ίδια η 27χρονη υπό την απειλή του».

 

Όμως η πολωνική ιστοσελίδα wiadomosci.radiozet.pl, μεταδίδει από την πλευρά της πως η 27χρονη κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού με τον σύντροφό της. Ο 28χρονος πήγε, αλλά δεν τη βρήκε εκεί.

Δεμένη χειροπόδαρα η 27χρονη

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του OPEN, δίπλα στη σορό της βρέθηκε και η ασημί τσάντα της κοπέλας, ενώ η νεαρή Πολωνή ήταν δεμένη χειροπόδαρα, ενώ εκείνος ή εκείνοι που είχαν διαπράξει τη δολοφονία της, την είχαν βάλει μέσα σε δύο σακούλες.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις