Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης του φονικού της Αγίας Τριάδα

Αμαλιάδα: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως...

Νεκρός 52χρονος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου Παναγιώτη Μενούνου στην Αγία Τριάδα Λασιώνος.

Θύμα και θύτης φέρονται να είχαν κτηματικές διαφορές. 

 Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, υπήρχαν προηγούμενα. “Παλιά τον είχε βγάλει κλέφτη, τον είχε συκοφαντήσει τον αδερφό μου…”.

“Τον εκτέλεσε από τα δύο μέτρα, σχεδόν εξ επαφής… Μετά στράφηκε σε εμένα, αλλά δεν πρόλαβε και πήρα την καραμπίνα” είπε ο Ανδρέας Μενούνος αδερφός του θύματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη άνδρας σε περιοχή της Ηλείας για ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα

 Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, α πό αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση τετελεσμένη και σε απόπειρα και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, σήμερα το μεσημέρι έπειτα από αντιπαράθεση αστικών διαφορών, πυροβόλησε  με δίκαννο κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν ημεδαπό άνδρα. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος επαναγέμισε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε μία φορά με ανθρωποκτόνο πρόθεση προς τον αδελφό του θύματος, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, χωρίς όμως να κατάφερε να τον πλήξει, λόγω έγκαιρης αντίδρασής του τελευταίου.

Άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην οικία του και τον συνέλαβαν, ενώ σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος στην ανθρωποκτονία,  ένα περίστροφο χωρητικότητας πέντε φυσιγγίων, μία κυνηγετική καραμπίνα και (102) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Με πληροφορίες από ιilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις