Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Μπαρέρ - Τσιτσιπάς 1-2: Ίδρωσε αλλά πέρασε στο δεύτερο γύρο ο Έλληνας τενίστας

Μπαρέρ - Τσιτσιπάς 1-2: Ίδρωσε αλλά πέρα...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) στον 1ο γύρο του τουρνουά του Χάλε αντιμετώπισε τον Μπαρέρ (Νο58) και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα σετ και να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ (7-6(6), 4-6, 6-7 (3))

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 1ο γύρο του τουρνουά του Χάλε αντιμετωπίζοντας τον Μπαρέρ (Νο58) από τη Γαλλία.
Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ και εν συνεχεία μπόρεσε να πάρει το δεύτερο σετ και το τρίτο και να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στο δεύτερο γύρο με 2-1 σετ (7-6(6), 4-6, 6-7(3)) μετά από περίπου 2,5 ώρες.
Το πρώτο σετ πήγαινε γκέιμ-γκέιμ με τους δύο τενίστες να κρατάνε το σερβίς τους και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου ο Γάλλος κατάφερε να επικρατήσει και να προηγθεί στα σετ.
Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας ανέβασε την απόδοση του, αν και είδε τον Μπάρερ να του κάνει μπρέικ απάντησε και αυτός με δικά του μπρέικ και εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.
Στο τρίτο σετ και πάλι οι δύο τενίστες πήγαιναν γκέιμ-γκέιμ και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ εκεί που ο Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος και έφτασε στην επικράτηση του τρίτου σετ, τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports