Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Anubis 2 νέα βιβλία με την αγαπημένη Πέππα να επισκέπτεται την Ελλάδα

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Anubis 2 νέ...

Απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, & έχουν τίτλο «Peppa Pig: Η Πέππα στην Ακρόπολη» και «Peppa Pig: Το ελληνικό μου καλοκαίρι»

Με ιδιαίτερη χαρά οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων του δημοφιλούς brand, Peppa Pig με τίτλο «Peppa Loves Greece». Η νέα σειρά της αγαπημένης Πέππα περιλαμβάνει βιβλία δραστηριοτήτων και εικονογραφημένων ιστοριών και ταξιδεύει τα παιδιά στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Ντεμπούτο στη σειρά βιβλίων «Peppa Loves Greece» κάνουν δύο (2) βιβλία δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, με τίτλο «Peppa Pig: Η Πέππα στην Ακρόπολη» («Peppa at the Acropolis») και «Peppa Pig: Το ελληνικό μου καλοκαίρι» («My Greek Summer»). Τα δύο αυτά νέα βιβλία θα συναρπάσουν τους μικρούς Έλληνες αλλά και ξένους αναγνώστες, καθώς το περιεχόμενό τους δίνεται με τρόπο που δεν απαιτεί τη γνώση των ελληνικών, ενώ περιλαμβάνει και αγγλικά, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το περιεχόμενο της νέας σειράς βιβλίων «Peppa Loves Greece» καθώς και όλο το σχετικό style guide έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από τις Εκδόσεις Anubis με την υποστήριξη της Hasbro. Ο σχεδιασμός είναι της Μαρίας Μαρίνογλου και η επιμέλεια σειράς της Δώρας Γιακουμή.

Είναι η 1η φορά που η Hasbro δίνει τη δυνατότητα σε έναν τοπικό εκδότη βιβλίων του διάσημου brand, Peppa Pig να αναπτύξει πρωτότυπο περιεχόμενο συνδεδεμένο με τη χώρα και τον πολιτισμό της. Επιθυμία των Εκδόσεων Anubis είναι η ομπρέλα βιβλίων «Peppa Loves Greece» να αποτελέσει μια σειρά που θα την αγκαλιάσουν μικροί και μεγάλοι. Στις αρχές του φθινοπώρου η σειρά θα συνεχιστεί με την κυκλοφορία της πρώτης εικονογραφημένης ιστορίας της σειράς, με ένα θέμα-έκπληξη!

«Peppa Pig: Η Πέππα στην Ακρόπολη» (Peppa at the Acropolis)

Η Οικογένεια Γουρουνάκη έρχεται στην Ελλάδα και επισκέπτεται την Ακρόπολη!

Η Πέππα και ο Τζορτζ σε προσκαλούν να παίξεις μαζί τους στον Ιερό Βράχο, στον Παρθενώνα, στο Μουσείο της Ακρόπολης και αλλού.

Η Πέππα για πρώτη φορά σε μια 100% ελληνική έκδοση, αφιερωμένη αποκλειστικά στην αρχαία Αθήνα!

Μαζί δώρο εκπληκτικό MEGA POSTER!

Βιβλίο δραστηριοτήτων για Έλληνες και ξένους μικρούς αναγνώστες!

«Peppa Pig: Το Ελληνικό μου καλοκαίρι» (My Greek Summer)

Η Οικογένεια Γουρουνάκη έρχεται καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα!

Η Πέππα και ο Τζορτζ σε προσκαλούν να παίξεις μαζί τους στον ήλιο και στη θάλασσα, στον Λευκό Πύργο, σε ένα κυκλαδίτικο νησί και αλλού.

Η Πέππα για πρώτη φορά σε μια 100% ελληνική έκδοση, αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά καλοκαίρια!

Μαζί δώρο εκπληκτικό MEGA POSTER!

Τα βιβλία προσφέρονται για ηλικίες: έως 7 ετών.

Η δημοφιλής σειρά παιδικών βιβλίων «Peppa Pig», που προτιμούν οι γονείς και λατρεύουν τα πολύ μικρά παιδιά, περιλαμβάνει εικονογραφημένες ιστορίες, εκπαιδευτικά βιβλία, καινοτόμα παιχνιδοβιβλία και βιβλία δραστηριοτήτων. Κυκλοφορούν σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, βρεφικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

*Με πωλήσεις που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο αντίτυπα στα ελληνικά, η Βιβλιοθήκη της Πέππα μετράει περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και περισσότερους από 100 τίτλους.

Θα τα βρείτε & στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture