Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σταρ Γκλόρια Εστέφαν έγινε η πρώτη Λατίνα σταρ που μπαίνει στο «Hall of Fame» των τραγουδοποιών

Η σταρ Γκλόρια Εστέφαν έγινε η πρώτη Λατ...

Η 65χρονη σήμερα Κουβανή τραγουδίστρια και μουσική δημιουργός έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες όπως το «Rhythm Is Gonna Get You»

Η βραβευμένη με Grammy σταρ της μουσικής Γκλόρια Εστέφαν (Gloria Estefan) στα 65 της χρόνια σήμερα (είναι γεννημένη την 1η Σεπτεμβρίου του 1957 στην Αβάνα της Κούβας) έγραψε ιστορία ως η πρώτη Λατίνα που εισάγεται στο «Hall of Fame» των τραγουδοποιών. Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 52η ετήσια τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «New York Marriott Marquis» του Μανχάταν, το οποίο φιλοξενεί την εκδήλωση από το 2005.

«Απόψε θα είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά!» έγραψε η διάσημη Κουβανή σταρ στο Instagram. «Είμαι ευγνώμων και ευλογημένη και αισθάνομαι τιμή που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ και να μοιράζομαι τα λόγια και τη μουσική μου με όλους!», ανέφερε.

Η ιδιαίτερα αγαπητή σταρ, γεννημένη ως Γκλόρια Μαρία Μιλαγρόσα Φαχάρδο Γκαρσία, έχει κατορθώσει στη μεγάλη καριέρα της, 29 επιτυχίες στο Billboard Hot 100 μεταξύ των οποίων τα κομμάτια: «Conga», «Rhythm is Gonna Get You» και «Get On Your Feet», καθώς και τρεις επιτυχίες Νο.1, το 1987 με το «Anything For You», το «Don't Wanna Lose You» το 1989 και «Coming Out of the Dark» το 1991.

Η Εστέφαν έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight