Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Στο Μάλμε η Ελένη Φουρέιρα - Συναντήθηκε με τη Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024: Στο Μάλμε η Ελένη Φουρέ...

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της Σουηδίας. 

 Οπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η τραγουδίστρια που έχει μπει στο πάνθεον της Ευρώπης με το «Fuego», η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο interval act του πρώτου ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου. 

 Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση. Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, που πρόσφατα γιόρτασε τις διαμαντένιες πωλήσεις του album της «Poli_Ploki» που κυκλοφορεί από την Panik Records, στο act θα συμμετέχουν η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για την Σουηδία το 2011.

 Η ίδια βρίσκεται ήδη στο Μάλμε και έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το act της. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Eurovision ERT, ανέβηκε το πρώτο βίντεο από τη συνάντησή της με τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι.

«Είναι φοβερή, είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει. Δεν χρειάζεται καν να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Δώστα όλα» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα έχοντας στο πλευρό της τη Μαρίνα Σάττι.

Παράλληλα, στη Σουηδία βρίσκεται και η Ελενα Παπαρίζου, η οποία εκτός από το interval act του δεύτερου ημιτελικού, που θα κάνει την εμφάνισή της, θα δώσει το παρόν και στον τελικό της Eurovision, αφού θ' ανακοινώσει το δωδεκάρι της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight