Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σε διανομή Σπέντζος Φιλμ ξεκίνησε να παίζεται στις Ελληνικές αίθουσες η κωμωδία "Άλλοθι για Παντρεμένους 2"

Σε διανομή Σπέντζος Φιλμ ξεκίνησε να παί...
Μαρτάτος Tάκης

Η σκηνοθεσία είναι του Philippe Lacheau που επίσης πρωταγωνιστεί - Παίζει & ο Ελληνογάλλος ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς

Aρκετά αστείο φαίνεται από το διαφημιστικό τρέιλερ, το νέο Γαλλικής παραγωγής φιλμ με τίτλο «Alibi.com 2 – Άλλοθι για Παντρεμένους 2» διάρκειας 88 λεπτών σε σκηνοθεσία του Philippe Lacheau -
Φιλίπ Λασό & σενάριο της Isabelle Querrioux.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Philippe LACHEAU, Elodie FONTAN, Tarek BOUDALI, Julien ARRUTI, Nathalie BAYE, Didier BOURDON, Arielle DOMBALSE, Gérard JUGNOT & ο Ελληνογάλλος σταρ Georges CORRAFACE - Γιώργος Χωραφάς.

Ήρθε η ώρα να βρούμε άλλοθι.. ξανά! Η κομπανία επιστρέφει.. με νέα άλλοθι για όσους χρειάζονται.

Αφού έκλεισε το πρακτορείο του για Άλλοθι - Alibi.com και υποσχέθηκε στη Φλο ότι δεν θα της έλεγε ποτέ ξανά ψέματα, η νέα ζωή του Γκρεγκ έγινε ήσυχη, πολύ ήσυχη... Όχι για πολύ! Όταν αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Φλο, ο Γκρεγκ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να αποφασίσει να συστήσει την οικογένειά του.

Αλλά μεταξύ του απατεώνα πατέρα του και της εκκεντρικής μητέρας του, είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει τη μελλοντική του ένωση. Επομένως, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανοίξει ξανά το πρακτορείο του με τους πρώην συνεργούς του για ένα απόλυτο Άλλοθι, και να βρει ψεύτικους γονείς...

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος δηλώνουν τα εξής: «Αλλάξαμε λίγο στο μοντάζ αυτά που λέγαμε στην αρχή για τη σχέση τους. Προχωρήσαμε πολύ πιο μακριά στην περιγραφή μιας ρουτίνας, με την Φλο που βαριόταν και τον Γκρεγκ που είχε χάσει τη χαρά του να ζει μετά το κλείσιμο του πρακτορείου του. Μια σκηνή λογομαχίας μεταξύ τους, υπογραμμίζει ότι έχει ανακτήσει το ηθικό του αφού ξαναρχίζει τις δραστηριότητές του με την ομάδα του Alibi.com και αυτό αντανακλά τη συνενοχή του ζευγαριού, που τελικά διασκεδάζει όσο στην πρώτη ταινία το κοινό».

Άλλωστε, όταν η ζωή σου δίνει τρελούς γονείς, πρέπει να βρεις ακόμα πιο τρελούς «ψεύτικους γονείς».

H ταινία που παίχθηκε με επιτυχία στις Γαλλικές αίθουσες τον περασμένο Φεβρουάριο, ξεκίνησε να προβάλλεται από 15 Ιουνίου σε διανομή από την Spentzos Film και το πιθανότερο είναι, τις επόμενες μέρες να έρθει για προβολή & στην Πάτρα.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture