Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες «γονατίζουν» την εστίαση στην Πάτρα

Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες «γονατίζου...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

"Στην παρούσα φάση μιλάμε με όρους Άνοιξης, το καλοκαίρι δεν έχει έρθει" επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Αναστάσιος Γιατράς

Η κίνηση στα καταστήματα εστίασης, κυρίως, στις παραλιακές ζώνες της πόλης κινείται απογοητευτικά, με τους επιχειρηματίες να ελπίζουν σε άμεση αναστροφή του καιρού, καθώς όπως λένε «μας έχει πάει πολύ πίσω».

Μιλώντας στο thebest.gr o πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Αναστάσιος Γιατράς, αναφέρει: «Ο κλάδος της εστίασης, πέρα όλων των άλλων, οικονομικών ζητημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει, έρχεται αντιμέτωπος και με τον καιρό που έχει «φρακάρει» και τις εισπράξεις. Η εστίαση, κυρίως παραλιακά, δεν κινείται ταμειακά. Μέχρι στιγμής, πάντως, μέσα Ιουνίου και έχουμε δουλέψει όχι ελάχιστες ημέρες, ελάχιστες ώρες. Μόνο η περασμένη Κυριακή είχε μια κάποια κίνηση. Σε ό, τι αφορά, τις νυχτερινές ώρες, τα πράγματα είναι πιο άσχημα, υπάρχει ερημιά. Στην παρούσα φάση μιλάμε με όρους Άνοιξης, το καλοκαίρι δεν έχει έρθει».

«Δυστυχώς, ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου, μας έχει πάει πολύ πίσω, όπως πάει σε λίγο θα βγάλουμε τα μπουφάν. Ο καιρός είναι παγωμένος και ο κόσμος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν πλησιάζει στην παραλία. Σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις, μέχρι και το Σάββατο δείχνει ότι ο καιρός συνεχίζει να είναι άσχημος. Περιμένουμε ότι από την Κυριακή θα έχουμε αλλαγή και ότι σιγά σιγά θα αρχίζει να ζεσταίνει, μήπως και καταφέρουμε να δουλέψουμε. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που καθορίζει όλη τη θερινή σεζόν, που μαζί με το Αύγουστο, ότι καιρό και να κάνει είναι καλοκαίρι. Ο κόσμος είναι έτοιμος να βγει αλλά ο καιρός τον αποτρέπει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις