Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Καλεσμένος της ΠΓΕ ο μπασκετμπολίστας Νίκος Ντούγιας

Καλεσμένος της ΠΓΕ ο μπασκετμπολίστας Νί...

Πρωταθλητής στο NCAA της Αμερικής και παρουσία σε κορυφαία πρωταθλήματα του αθλήματος, όπως της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας κτλ

Την Κυριακή το μεσημέρι η Παναχαική Γυμναστική Ένωση πραγματοποίησε μια ακόμα δράση ευαισθητοποίησης με κοινωνικό πρόσημο, αντιλαμβανόμενη τον ρόλο της στην πόλη μας ευρύτερα από τα στενά αθλητικά πλαίσια.

Καλεσμένος του Σωματείου ήταν ο καταξιωμένος μπασκετμπολίστας Νίκος Ντούγιας, πρωταθλητής στο πρωτάθλημα NCAA της Αμερικής και παρουσία σε κορυφαία πρωταθλήματα του αθλήματος, όπως της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας κτλ., με αφορμή το νέο του βιβλίο "Τρίποντο Ζωής".
Η εκδήλωση είχε σε μεγάλο βαθμό συμμετοχή από τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ της ΠΓΕ, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον προπονητή - πλέον- Νίκο Ντούγια για το άθλημα και τα μαθήματα ζωής που απέκτησε μέσα από την μακρά διαδρομή του σε αυτό. Παρόντες φίλοι του μπάσκετ που φωτογραφήθηκαν με κ. Ντούγια, ενώ για το βιβλίο μίλησαν μέλη του ΔΣ του Σωματείου και ο εμπνευστής του προγράμματος "Πυθαγόρας" του Σωματείου, Μάρκος Μυκωνιάτης. Εξάλλου, ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι ιδρυτής ενός από τα μεγαλύτερα Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης στα Ιωάννινα και του Ntougias Basketball Academy δραστηριότητες επικεντρωμένες στις νεαρές ηλικίες και επομένως πρότυπο προκοπής και προόδου και πέραν του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports