Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ήττα και από Ουγγαρία, 16-9 η Εθνική ομάδα νέων πόλο

Ήττα και από Ουγγαρία, 16-9 η Εθνική ομά...

Τέσσερα γκολ οι Πατρινοί Μπιτσάκος, Αλμύρας και Γεωργαράς

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ20), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Οτοπένι, το βράδυ της Δευτέρας (12/6), αυτή τη φορά από την Ουγγαρία με 16-9.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 4η και τελευταία θέση στον Β' Όμιλο και πλέον θα παίξει σε χιαστί αγώνα την πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης, κόντρα σε μία από τις νικήτριες των Ολλανδία – Ιαπωνία ή Ρουμανία – Αυστραλία, από τα γκρουπ μικρότερης δυναμικότητας.

Διαβάστε στο sportin.gr

Η Εθνική μας (με πέντε πατρινούς πρώην και νυν του ΝΟΠ) δεν μπόρεσε να δείξει το καλό της πρόσωπο στον αγώνα με τους Μαγυάρους, βρέθηκε πίσω στο σκορ με διαφορά από νωρίς, με προβλήματα σε άμυνα και δυστοκία στην επίθεση και μοιραία ήρθε η ήττα.

Ίσως να μέτρησε και η απογοήτευση από το γεγονός πως ο αγώνας για κείνη ήταν τυπικής διαδικασίας, καθώς δεν υπήρχε πιθανότητα να φτάσει σε μια εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων που έδιναν απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά (κάτι που είχε κριθεί από χθες). Η ομάδα θα ανασυνταχθεί και θα επιδιώξει να πετύχει το στόχο της 8άδας μέσω του χιαστί.

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ 9-16

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-6, 3-2, 2-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων 2, Απόστολος Γεωργαράς 1, Ανδρέας Αλμύρας 2, Καστρινάκης, Γκίλλας 1, Ανδρέας Μπιτσάκος 1, Χρήστος Μπιτσάκος, Πούρος 1, Σπάχιτς 1, Σιαμάς Χρ., Ηλιόπουλος (εκτός αποστολής ο Σπύρος Λυκούδης).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ρόμπερτς Κόβατς): Γκιάπγιας, Τατράι 2, Μόλναρ 1, Έκλερ 3, Σζάλαϊ, Πέτο 2, Μέζαρος 1, Λάκατος 1, Βίσμεγκ 2, Βιγκβάρι 1, Σζέσι 1, Νάγκι 2, Ντάνκα.

Στον άλλον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Ομίλου: Σερβία - ΗΠΑ 8-7. Από χθες αργά το βράδυ εξάλλου, για τη 2η αγωνιστική είχαμε: ΗΠΑ - Ουγγαρία 6-12.

Η Βαθμολογία του Β' ΟΜΙΛΟΥ (Τελική):

1. Ουγγαρία 8

2. Σερβία 7

......................

3. ΗΠΑ 3

5. ΕΛΛΑΔΑ 0

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports