Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο της Ομόνοιας ως έναν από τους βιαστές της

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρον...

Ως ένα από τα άτομα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά, και μάλιστα περισσότερες από μία φορά, αναγνώρισε η 12χρονη τον άντρα που συνελήφθη στην Ομόνοια

Η δημοσιοποίηση του βίντεο μέσω των social media από το πατέρα της 15χρονης που ακινητοποίησε τον παιδόφιλο στην Ομόνοια και τον παρέδωσε στην Αστυνομία, οδήγησε στην αναγνώρισή του από την 12χρονη από την πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό.

Σήμερα, και μόλις είδε το σχετικό βίντεο η 12χρονη, κάλεσε τον δικηγόρο της μητέρας της και τον ενημέρωσε σχετικά, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις Αρχές. Για την εξέλιξη αυτή έχει ενημερωθεί η αρμόδια Ανακρίτρια η οποία ζήτησε να μεταφερθεί εκ νέου η ανήλικη στην αρμόδια Υπηρεσία από την επαρχία για να προχωρήσει σε επίσημη αναγνώριση και να προχωρήσει η σχετική διαδικασία σε βάρος του 63χρονου.

Μάλιστα, η 12χρονη ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο την έχει κακοποιήσει περισσότερες από μία φορές και είναι ένας από εκείνους που είχε αναφέρει στις Αρχές μόνο με το μικρό του όνομα, καθώς δεν ήξερε το επώνυμό του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον πατέρα της 15χρονης, ισχυρίστηκε όταν τον ακινητοποίησε πως αυτό το έχει κάνει πολλές φορές και μάλιστα έναντι αμοιβής σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος από τη Δικαιοσύνη και έτσι η αστυνομική φρουρά που είχε στο νοσοκομείο αποχώρησε, ενώ τώρα θα αναζητηθεί εκ νέου.

Το χρονικό της σύλληψης του 63χρονου
Ο δράστης συνελήφθη στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Βραδινές ώρες της Πέμπτης έστειλε τυχαία μήνυμα στο τηλέφωνο μίας 14χρονης με άσεμνο περιεχόμενο και της ζητούσε να βρεθούν, γράφοντας «ΕΛΑ». Ταραγμένη μετά από αυτό η 14χρονη έδειξε το μήνυμα σε μία 15χρονη φίλη της και κατά λάθος τον κάλεσε προσπαθώντας από τον αριθμό να καταλάβει αν ήταν κάποιος συμμαθητής τους, που τους έκανε πλάκα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να την παρενοχλεί και εκείνη.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό της 15χρονης, λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ίδια που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο. Στη συνέχεια, η ανήλικη το είπε στη μητέρα της και τον κάλεσε στο τηλέφωνο λέγοντας του «τι θες ρε με την ανήλικη;». Σε απάντησή του που την ρωτούσε αν ήταν η μητέρα της κοπέλας και σε αρνητική απόκρισή της έκλεισε το τηλέφωνο.

Την επόμενη ημέρα έστειλε μήνυμα που απολογούταν για την φωτογραφία, ισχυριζόμενος ότι δήθεν δεν προοριζόταν για εκείνη. Η 15χρονη ενημέρωσε εκ νέου την μητέρα της και καθ’ υπόδειξή της επικοινώνησε εκ νέου μαζί του για να τον πείσει να συναντηθούν από κοντά, λέγοντάς του ότι δήθεν δεν ήταν η μητέρα της εκείνη που του μίλησε.

Αφού κατάφερε να τον πείσει και έπεσε στην παγίδα μάνας και κόρης, έκλεισε ραντεβού χθες με την ανήλικη στην Ομόνοια, όπου πήγε ο πατέρας και τον ακινητοποίησε ενώ ήδη είχαν καλέσει οι γονείς το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα, κατά την κράτησή του στο Τ.Α. Ομόνοιας επικαλέστηκε αδιαθεσία και έντονη ζάλη, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις