Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: «Την είχε δασκαλέψει πολύ καλά» - Τι λέει η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: «Την είχε δασκαλέψει πολύ καλά»...

«Του έκανε πλύση εγκεφάλου και το κατέστρεψε» αναφέρει μεταξύ άλλων

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που κατηγορείται και για εμπλοκή της στους βιασμούς και για τη μαστροπεία μίλησε μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται προφυλακισμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πέρσι είπε στο παιδί να με ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι να πηγαίνω κάποιες ώρες στο μαγαζί του να καθαρίζω. Πήγα και μετά από λίγο μου βρήκε δουλειά σε ένα μανάβικο. Από όταν πήγα σε αυτή τη δουλειά πήγαινε στο μίνι μάρκετ και καθάριζε η μικρή κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε αυτό το κτήνος στον δρόμο του, το παρέσυρε, του έκανε πλύση εγκεφάλου και το κατέστρεψε» ανέφερε η μητέρα της 12χρονης.

Στη συνέχεια διέψευσε πως το παιδί έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και ότι το είχε παρατημένο στην πλατεία του Κολωνού: «Πήγαινε το απόγευμα στην πλατεία και καθόταν έως τις 21:00 – 22:00 το βράδυ και το καλοκαίρι μέχρι τις 00:00. Το ότι έφευγε κάποιες φορές για να πάει στα ραντεβού που της έκλεινε εκείνος και μου έλεγε ότι πήγαινε βόλτα με το ποδήλατο δε σημαίνει ότι το είχα παρατημένο το παιδί».

«Την είχε δασκαλέψει πολύ καλά για το τι θα λέει»
Η μητέρα της 12χρονης ανέφερε επίσης πως ο 53χρονος την είχε δασκαλέψει πολύ καλά και έτσι δεν είχε καταλάβει. «Αν είχα καταλάβει το οτιδήποτε θα το είχα καταγγείλει. Οι συνομιλίες τους ήταν κρυπτογραφημένες. Όταν πήγε στη θεία της στη Λευκάδα, είδε τα μηνύματα, με πήρε τηλέφωνο, μου τα έστειλε και εγώ έκανα την καταγγελία» πρόσθεσε.

 Τα χρήματα που δέχτηκε από τη σύζυγο του 53χρονου
«Η γυναίκα του μου πρόσφερε χρήματα για να μου κλείσει το στόμα. Τα πήρα για να αποδείξω στην αστυνομία αυτό ακριβώς, ότι προσπαθεί να με σωπάσει, όχι για να εκμεταλλευτώ το παιδί μου. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ θα έπαιρνα και τα 10.000 που μου πρόσφερε», είπε η προφυλακισμένη μητέρα.

Την ίδια ώρα η μητέρα υποστήριξε πως ρώτησε τη γυναίκα του 53χρονου πώς μπορεί και δεν καταγγέλλει τον βιαστή σύζυγό της και ότι εκείνη της απάντησε ότι θα καταστραφούν οι οικογένειές τους.

«Εμένα μου την κατέστρεψε την οικογένειά μου, αλλά πίστευε ότι θα φοβηθούμε και δε θα τον καταγγείλουμε» πρόσθεσε η μητέρα.

«Έβαλε τα ποσά στον λογαριασμό μου για να με μπλέξει»
«Εγώ δεν έλεγχα τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Δεν ήξερα ότι έβαζε χρήματα. Αλλά τα έβαζε για να είναι καλυμμένος και να με μπλέξει κι εμένα», είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις