Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή Δίκη Τεμπών
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πειραιάς: 66χρονος έβρισε και χτύπησε αστυνομικό επειδή του έκοψε πρόστιμο

Πειραιάς: 66χρονος έβρισε και χτύπησε ασ...

Σε βάρος του κατηγορουμένου σχηματίστηκε δικογραφία

Στη σύλληψη ενός 66χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Απριλίου 2026, στην περιοχή του Πειραιά, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο κατόπιν σχετικού σήματος για παράνομη στάθμευση, προκειμένου να επιβάλουν το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Κατά τη διαδικασία καταγραφής της παράβασης, ο ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να πλησίασε τον αστυνομικό και να αντέδρασε έντονα, επιχειρώντας να αποτρέψει την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, ο 66χρονος προκάλεσε φθορά στο μπλοκ βεβαίωσης παράβασης, εξύβρισε και απείλησε τον αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε βιαιοπραγία σε βάρος του.

Σε βάρος του κατηγορουμένου σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απείθεια, απειλή και υπεξαγωγή εγγράφου, ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις
Κοινωνία
["\u03a0\u03b5\u03b9\u03c1\u03b1\u03b9\u03ac\u03c2","\u0395\u03c0\u03af\u03b8\u03b5\u03c3\u03b7"]
826735
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Ειδήσεις