Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Kαταγγέλλει απόπειρα βιασμού από καλόγερο σε μοναστήρι

Ζάκυνθος: Kαταγγέλλει απόπειρα βιασμού α...

Μια σύλληψη

Μία 32χρονη τουρίστρια από την Αυστρία κατήγγειλε ότι ένας καλόγερος προσπάθησε να την βιάσει μέσα στην μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στη Ζάκυνθο.

Η τουρίστρια είχε επισκεφθεί τη Μονή, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το πασίγνωστο Ναυάγιο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (9/6). Σύμφωνα με πληροφορίες η τουρίστρια ζήτησε οδηγίες από τον καλόγερο, ο οποίος δεν μιλούσε αγγλικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την βοηθήσει.

Ο καλόγερος φέρεται να  την πλησίασε και να άρχισε να την θωπεύει. Η τουρίστρια όπως είπε στους αστυνομικούς απομακρύνθηκε, αλλά εκείνος την ακολούθησε, την εγκλώβισε και επιχείρησε να την βιάσει. Η 32χρονη άρχισε να φωνάζει βοήθεια και κατάφερε να ξεφύγει.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να της προξένησε μώλωπες, ενώ έχει διαταχθεί και ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Δεν είχε έγγραφα κουράς ο καλόγηρος
Στη Μονή έφτασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και έπειτα από υπόδειξη της τουρίστριας, συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον  καλόγερο, ο οποίος, όπως διαπίστωσαν, δεν είχε και έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι μοναχός. Κατόπιν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καθώς και για αντιποίηση αρχής, λόγω της έλλειψης των εγγράφων.
Τελικά ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

 

πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις