Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Αναπάντητα ερωτήματα για τη ΜΕΘ με 100% θνητότητα, δύο χρόνια μετά

Αγρίνιο: Αναπάντητα ερωτήματα για τη ΜΕΘ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο δικηγόρος Θανάσης Διαμαντόπουλος

Σε… αναμονή είναι ακόμα η εξέταση της απόθεσης της ΜΕΘ κορωνοϊού Αγρινίου που πριν δύο χρόνια παρουσίαζε θνητότητα 100%

Η είδηση ότι κανείς ασθενής που είχε  διακομιστεί στη συγκεκριμένη μονάδα, δεν είχε λάβει εξιτήριο, είχε σοκάρει ενώ μέχρι σήμερα η υπόθεση δεν έχει ερευνηθεί ενώ οι συγγενείς των ασθενών που  έχουν κινηθεί δικαστικά, να καταγγέλλουν σημαντικές καθυστερήσεις.

Κι όλα αυτά ενώ πριν 5 ημέρες συμπληρωθήκαν δύο χρόνια  από την ημέρα που ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Ευριπίδης Νικολάου, με έγγραφη παραγγελία του προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, έδωσε εντολή για διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, για τα υψηλά ποσοστά θνητότητας της ΜΕΘ Covid 19. 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο δικηγόρος Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί πολλές από τις οικογένειες,  «μέχρι σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της πραγματογνωμοσύνης. Μέχρι τώρα δεν έχουν ευδοκιμήσει οι προσπάθειες για πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια των θανάτων καθώς οι πραγματογνώμονες επικαλούμενοι φόρτο εργασίας, αρνούνταν να προχωρήσουμε. Όπως αναφέρουν οι θάνατοι είναι πολλοί και ο κάθε ένας θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά. Θα κάνουμε τα πάντα να μην παραγραφεί η υπόθεση, αν υπάρχουν ευθύνες. Υπάρχει περίπτωση να μην αποδοθούν ευθύνες, να μην υπάρχουν. Στόχος μας, αν υπάρχει κάποιος που ευθύνεται, να λογοδοτήσει».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις