Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Κλείνει η ΜΕΘ Covid που είχε 100% θνητότητα- Στην Πάτρα οι γιατροί

Αγρίνιο: Κλείνει η ΜΕΘ Covid που είχε 10...

Έτσι, η Αιτωλοακαρνανία μένει ακάλυπτη από ΜΕΘ για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Κυκλοφορούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα η πληροφορία σχετικά με κυοφορούμενες αλλαγές στην ΜΕΘ του νοσoκομειου Αγρινίου, μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν ως προς τα απόλυτα ποσοστά θνητότητας που εμφάνισε, την περίοδο που λειτούργησε ως ΜΕΘ Covid και τους 41 νεκρούς σε αυτήν.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως σε έγγραφο της 6ης ΥΠΕ, με δεδομένη την αναστολή λειτουργίας της Μονάδας, τέσσερεις ιατροί θα μεταβούν σε νοσοκομεία της Πάτρας. Η μετακίνηση αυτή θα ισχύει μέχρι την άρση της αναστολής, η οποία όπως φαίνεται αποφασίστηκε πριν μερικές μέρες.

Έτσι, η Αιτωλοακαρνανία μένει ακάλυπτη από ΜΕΘ για άγνωστο χρονικό διάστημα. Το όποιο έκτακτο περιστατικό θα καλύπτεται απο άλλα νοσοκομεία.

Το προηγούμενο διάστημα αναμένονταν σχετικό πόρισμα της επιτροπής που έχει οριστεί από το Υπουργείο Υγείας, ωστόσο τα ενδεχόμενα που υπήρχαν ήταν αυτό του προσωρινού κλεισίματος ή του χαρακτηρισμού της ΜΕΘ ως «αναπνευστικής» και τη συνέχιση της λειτουργίας της.

Από τα δύο, οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι επικρατέστερο σενάριο ήταν το πρώτο, όπως και έγινε τελικά.

Από την Δευτέρα 12 Ιουλίου την προσωρινή διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει αναλάβει η Ελένη Φιλιπποπούλου, δηλαδή η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, η οποία διοικεί και το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

 

Πηγή: agriniopress

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις