Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης αυτή την εβδομάδα στην Πάτρα- Πότε έρχεται ο Τσίπρας

Εκλογές 2023: Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας ετοιμάζονται για την εκλογική αναμέτρηση τη

Την κάθοδο τους στην Πάτρα προετοιμάζουν τα επιτελεία των πολιτικών αρχηγών με τους τοπικές οργανώσεις να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας ετοιμάζονται για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου με την Πάτρα να είναι σημαντικός σταθμός των περιοδειών τους.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 20:00, στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκης. Ως κομματική οργάνωση όλες αυτές τις μέρες κάνουμε δράσεις, επισκεπτόμαστε τον νομό και μιλάμε για την κρισιμότητα των εκλογών της 25 Ιουνίου. Γνωστοποιούμε και την έλευση του προέδρου και αναμένουμε μία εξαιρετική εκδήλωση σαν αυτή του Μαΐου.

Ο πρόεδρος ήθελε να έρθει στην Πάτρα, πριν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, θέλει να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Αχαιούς που μετά από 50 χρόνια έφεραν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη πολιτική δύναμη και στην Αχαΐα.  Η εξέδρα θα στηθεί στο κέντρο της πλατείας, θα είναι κυκλική και ο πρόεδρος θα επικοινωνεί με όλο τον κόσμο» ανέφερε στο thebest.gr o Αντώνης Κουνάβης .

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρας
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στην Πάτρα την Τρίτη 20 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες συζητήσεις σε σχέση με το ύφος της εκδήλωσης. Υπάρχει η εκδοχή να κάνει ένα «πέρασμα» στην πόλη και να καταλήξει σε ένα σημείο όπου θα μιλήσει στον κόσμο, όχι από καθέδρας. Μπορεί το «πέρασμα» να καταλήξει σε ανοιχτή συγκέντρωση σε κάποια πλατεία. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, υπάρχουν διάφορες προτάσεις.

Θα υπάρξει συγκέντρωση αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό αν θα είναι όπως την προηγούμενη φορά ή σαν αυτή που έκανε για παράδειγμα στη Λάρισα όπου μίλησε σε κόσμο έξω από το εκλογικό κέντρο. Υπάρχει η πρόταση να γίνει ένα πέρασμα από το Αίγιο και μετά να καταλήξει στην Πάτρα. Περιμένουμε αποφάσεις από ώρα σε ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι η ημερομηνία» ανέφερε στο thebest.gr o Μιχάλης Σιδηρόπουλος.

Η επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε προγραμματιστεί να βρεθεί στην Πάτρα στις 16 Ιουνίου ωστόσο το επιτελείο του εξετάζει ποιες θα είναι και οι καιρικές συνθήκες κι αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, θα βρεθεί στην Πάτρα στις 19 Ιουνίου, στις 20:30 στην πλατεία τριών Συμμάχων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις