Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Παγκόσμιο: Με πέντε πατρινούς η Εθνική Νέων σήμερα απέναντι στην Ουγγαρία

Παγκόσμιο: Με πέντε πατρινούς η Εθνική Ν...

Μετέχουν πέντε (!!) πατρινοί πολίστες τέσσερις πρώην (Ανδρέας Αλμύρας, Ανδρέας Μπιτσάκος, Χρήστος Μπιτσάκος, Σπύρος Λυκούδης) και ένας νυν του ΝΟΠ (Απόστολος Γεωργαράς)

Το "καταραμένο", όπως αποδεικνύεται, δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά και το τελευταίο δίλεπτο, όπου έγινε επίσης η... ζημιά με δυο βιαστικές επιλογές και ισάριθμα απανωτά γκολ των αντιπάλων, στοίχισαν στην Εθνική μας υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στον δεύτερο αγώνα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οτοπένι και ηττήθηκε με 14-12 από την αντίστοιχη της Σερβίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Οι διεθνείς μας πλήρωσαν τα λάθη τους, κυρίως στη δεύτερη περίοδο -καθώς είχαν προηγηθεί με 5-3 και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο-, ενώ θα μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα το ματς από τη στιγμή που ισοφάρισαν σε 12-12.
Η Εθνική μας, με δύο ήττες πλέον στον Β' Όμιλο, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, και δεν μπορεί πλέον να βρεθεί στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του Ομίλου που οδηγούν απευθείας στα προημιτελικά. Έτσι θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:30 την Ουγγαρία, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Όμιλο και στη συνέχεια θα αναζητήσει (είτε είναι 3η είτε 4η) την πρόκριση στους "8" από χιαστί αγώνα, κόντρα σε ομάδα από τα γκρουπ κατώτερης δυναμικότητας.
MVP του αγώνα, παρά την ήττα της Εθνικής μας, αναδείχθηκε ο Νίκος Γκίλλας (φωτο 1 και 3), που πέτυχε 6 γκολ!
ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 12-14
Οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 5-4, 1-3.
ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων, Γεωργαράς, Λασκαρίδης 1, Καστρινάκης 2, Γκίλλας 6, Μπιτσάκος Ανδ., Μπιτσάκος Χρ. 1, Πούρος 1, Σπάχιτς 1, Σιαμάς Χρ., Ηλιόπουλος.
ΣΕΡΒΙΑ (Μίλος Κορίλογια): Παΐκοβιτς, Μάρας, Ντιμιτρίεβιτς 2, Γκλάντοβιτς 2, Κόγιτς 3, Γκαβρίλοβιτς 1, Μπόζοβιτς, Ουρόσεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 3, Μπρεσκάνσκι 1, Γιαούκοβιτς, Κοβάτσεβιτς 1, Βιρίγεβιτς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports