Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Deadly Game»: Το πρώτο βιβλίο με στοιχεία θρίλερ, από τον Μάικλ Κέιν

«Deadly Game»: Το πρώτο βιβλίο με στοιχε...

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο – Ο 90χρονος σήμερα ηθοποιός έχει τιμηθεί με 2 βραβεία Όσκαρ

O Μάικλ Κέιν - Michael Caine, ένας εμβληματικός Βρετανός ηθοποιός των δεκαετιών ’60 και ’70, στα 90 του χρόνια σήμερα, έχει έτοιμο να κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο θρίλερ.

Με τίτλο «Deadly Game» το βιβλίο αφηγείται την ιστορία του Χάρι Τέιλορ, ενός αστυνομικού και της ομάδας του που ανακαλύπτουν μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με την εκδότρια του βρετανικού οίκου Hodder & Stought, Rowena Webb, ο αγαπητός ηθοποιός ταινιών όπως «Alfie», «The Italian Job», «Εκδίκηση με στυλ», «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», κ.α., έγραψε το βιβλίο στην περίοδο της καραντίνας του covid 19, όταν διάβασε για δύο εργαζόμενους που ανακάλυψαν ουράνιο σε μία χωματερή στο ανατολικό Λονδίνο.

«Ήταν στόχος μου εδώ και χρόνια να γράψω ένα βιβλίο θρίλερ. Είναι το είδος που αγαπώ περισσότερο να διαβάζω και έχω πραγματικά ενθουσιαστεί από το βιβλίο και τη συνεργασία μου με τον εκδοτικό οίκο. Ελπίζω οι αναγνώστες να απολαύσουν τη γνωριμία με τον Χάρι Τέιλορ όσο κι εγώ», δήλωσε ο Μάικλ Κέιν στους «The Times», ο οποίος αξίζει να αναφερθεί πως έχει υποδυθεί έξι φορές χαρακτήρες με το όνομα «Χάρι». 

Βασικοί ύποπτοι στην υπόθεση είναι ένας «αριστοκράτης Άγγλος έμπορος έργων τέχνης και ένας «πάμπλουτος Ρώσος». Επίσης εμπλέκονται «Βρετανοί νεοναζί και κολομβιανά καρτέλ ναρκωτικών», με τον Χάρι «να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα φτάσει στην καρδιά της απίστευτης αυτής εγκληματικής οργάνωσης».

«Διαβάζω μόνο θρίλερ. Είμαι άνθρωπος της περιπέτειας, δεν είμαι άνθρωπος της λογοτεχνίας, οπότε δεν προσπαθώ να αντικαταστήσω τον Σαίξπηρ εδώ», είχε πει ο βραβευμένος με 2 Όσκαρ ηθοποιός το 2021. Ο Κέιν κέρδισε Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για το «Hannah and Her Sisters» του Γούντι Άλεν στην απονομή του 1987 και επίσης το Όσκαρ β’ ανδρικού για το φιλμ «The Cider House Rules» στην απονομή του 2000.

Όπως αναφέρει η Αγγλική εφημερίδα «Τhe Guardian» το «Deadly Game» θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Στα νιάτα του σε σκηνή της ταινίας "...

Στα νιάτα του σε σκηνή της ταινίας "Alfie" του 1966 σε σκηνοθεσία Λιούις Γκίλμπερτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight