Eξερράγη για τελευταία φορά τον Ιανουάριο, με τη δραστηριότητα να συνεχίζεται μέχρι τον Μάρτιο
Το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη εξερράγη σήμερα στις 04:44 (τοπική ώρα, 17:44 ώρα Ελλάδος), ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS).
Λάβα ξεπηδάει από τον κρατήρα του Κιλαουέα, το οποίο είναι ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο.
To USGS ανέβασε το επίπεδο συναγερμού από «πορτοκαλί» σε «κόκκινο» έως ότου αξιολογήσει την ηφαιστειακή δραστηριότητα. «Για την ώρα, η δραστηριότητα περιορίζεται στον κρατήρα, οι κίνδυνοι θα επανεκτιμηθούν καθώς εξελίσσεται το φαινόμενο», αναφέρει.
Το ηφαίστειο Κιλαουέα εξερράγη για τελευταία φορά τον Ιανουάριο, με τη δραστηριότητα να συνεχίζεται μέχρι τον Μάρτιο.
Το 2019 η έντονη σεισμική δραστηριότητα και μια ισχυρή έκρηξη του Κιλαουέα είχαν προκαλέσει καταστροφές σε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις.
Απελπιστική η κατάσταση στον Πατραϊκό κόλπο- Πόσα σκουπίδια υπάρχουν και πώς καταλήγουν στη θάλασσα
Καλάβρυτα, Πύργος, Αμαλιάδα, Λευκάδα στις 40 περιοχές της χώρας με ένα ασθενοφόρο ανά 24ωρο
Κόντρες δίχως τέλος και... έλεος, στην Πάτρα - Ηχοι πίστας αγώνων στην Ν.Ε.Ο. ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












