Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κόντρες δίχως τέλος και... έλεος, στην Πάτρα - Ηχοι πίστας αγώνων στην Ν.Ε.Ο. ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ

Κόντρες δίχως τέλος και... έλεος, στην Π...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εκκωφαντικοί ήχοι μαρτυρούν ταχύτητες άνω των 200 χλμ/ώρα

Εκκωφαντικούς ήχους από μηχανές μεγάλου κυβισμού που μαρτυρούσαν για ένα ακόμη βράδυ κόντρες με ταχύτητες άνω των 200 χλμ/ώρα λίγο έξω από το κέντρο της Πάτρας, βίωσαν γύρω στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα οι πατρινοί.

Για μια ακόμη νύχτα κάποιοι μετέτρεψαν την Νέα Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου σε πίστα αγώνων MOTO GP. Μέσα στην ησυχία της νύχτας, το σκούξιμο των μηχανών ακουγόταν σε μια απόσταση από το ύψος του κόμβου Κουρτέση στην Αγίας Σοφίας εως το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο.

Στο βίντεο-ηχητικό που ακολουθεί ακούγεται ο ήχος από τις μηχανές που σκούζουν ενώ κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στην ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ηχογράφηση γίνεται τουλάχιστον 200 μέτρα μακρυά από τον δρόμο-πίστα αγώνων

Πίστα αγώνων ταχύτητας κάθε βράδυ η Πάτρα

Οι δικυκλιστές που αγνοούσαν τον κίνδυνο για τους ίδιους αλλά και κάποιον άλλο οδηγό, εκμεταλλευόμενοι την πολύ αραιή κίνηση οχημάτων, γύρω στη 01.20 μετά τα μεσάνυχτα οδηγούσαν με ταχύτητες πολύ κοντά και στα 300 χλμ/ώρα στην Εθνική οδό, σε έναν δρόμο με φωτεινούς σηματοδότες που προφανώς αγνοούσαν επίσης. 

Το κέντρο της τροχαίας Πατρών δέχτηκε κλήσεις με αναφορές για διατάραξη της κοινής ησυχίας και φυσικά την ενημέρωση πως για ένα ακόμη βράδυ γίνονται κόντρες στα όρια του κέντρου της Πάτρας και σε έναν δρόμο που απέχει 200 μέτρα από το κτίριο της Τροχαίας. 

Κάμερες υπάρχουν όμως πέρα από το ότι γίνονται κόντρες προφανώς οι άνδρες της αστυνομίας που έχουν βάρδια λίγα μπορούν να διακρίνουν από αυτές. Η καταγραφή των στοιχείων των δικυκλιστών είναι δύσκολη καθώς οι πινακίδες σε αυτού του τύπου τις μηχανές είναι κρυμένες, ενώ οι δικυκλιστές φορούν κράνους.

Η όποια επέμβαση της αστυνομίας σε τέτοια περιστατικά μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς ενδεχόμενη καταδίωξη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης

Ειδήσεις Τώρα

Πεζοδρόμιο... μονής κατεύθυνσης σχεδόν απέναντι από την Τροχαία Πατρών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μπήκαμε στο Αρσάκειο και είδαμε την εξέλιξη των εργασιών- ΦΩΤΟ

Καλάβρυτα: Το Φεστιβάλ που έκανε το χειμώνα καλοκαίρι στο Χελμό- Ξεπέρασε κάθε προσδοκία-ΦΩΤΟ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Οδηγός Εκλογών για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την νέα εκλογική αναμέτρηση, τα κόμματα, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών και τα exit polls

Αποτελέσματα εκλογών: ΔΕΙΤΕ LIVE τη μετάδοση μέσα από το διαδραστικό χάρτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις