Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο την εβδομάδα 5 – 11 Ιουνίου 2023

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύ...

Θα παρουσιαστεί και το νέο βιβλίο της Παναγιώτας Σμυρλή με τίτλο "Ψωμί καθάριο" την Παρασκευή 10/6

Γεμάτο από εκδηλώσεις είναι το πρόγραμμα του Πολύεδρου της Όλγας Νικολοπούλου και του Κωστή Καπέλα στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, και την ερχόμενη εβδομάδα μετά του Αγίου Πνεύματος.

Κατ’ αρχάς, συνεχίζεται η ατομική έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Small Worlds» του Ηλία Παπανικολάου. Πρόκειται για μία εικαστική εγκατάσταση από μικρά πινακάκια σε μέγεθος βιβλίου αναπτύσσονται στο χώρο και  δημιουργούν έναν αστερισμό από αφηγήσεις.

Την Τρίτη  6/6/2023, στις 19.00  το κοινό θα συζητήσει μαζί με τη συγγραφέα Κωνσταντία Σωτηρίου με αφορμή το μυθιστόρημα της, «Brandy sour» στην Λέσχη Ανάγνωσης.

Την Τετάρτη 7/6/2023 στις 20.30 θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Κατερίνας Κωστίου «…ως   όνομα ψιλόν, Η Συγκρότηση και η λειτουργία του Προσωπείου στην ποίηση του Κ. Π. Καβάφη» με παρουσία της ίδιας.

Ομιλητές θα είναι οι:

1.Παπαθεοδώρου Γιάννης αναπληρωτής καθηγητής Νεοελληνικής φιλολογίας,

2. Λίζυ Τσιριμώκου, ομότιμη καθηγήτρια Νεοελληνικής και Συγκριτικής φιλολογίας στο Α.Π.Θ.

Την Πέμπτη 8/6 στις 18.00, «Με βελόνα και κλωστή» πλέκουμε, κεντάμε, ράβουμε, μπαλώνουμε και δημιουργούμε, συζητώντας με  την πιο εμπνευσμένη  και δημιουργική παρέα.

Την Παρασκευή 9/6 στις 20.30 η συμπολίτισσα συγγραφέας Παναγιώτα Σμυρλή συζητά με το κοινό το τελευταίο της βιβλίο, το μυθιστόρημα με τίτλο «Ψωμί Καθάριο».

Το Σάββατο 10/6  στις 10:30 π.μ  θα λάβει χώρα Εκπαιδευτική δημιουργική δράση για τα παιδιά.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture