Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην πλαζ στην Αγυιά, όπου εγκαταστάθηκε το ηλεκτροκίνητο κάθισμα SEATRAC, μετέβη ο Δήμαρχος Πατρέων

Στην πλαζ στην Αγυιά, όπου εγκαταστάθηκε...

Για το 2024 ο Δήμος Πατρέων έχει εξασφαλίσει ακόμη 4 ολοκληρωμένα συστήματα μηχανισμού & βοηθητικών υποδομών που θα τοποθετηθούν στις παραλίες Ακταίου, Βραχνεΐκων, Ροδινής

Την πλαζ στην Αγυιά, όπου εγκαταστάθηκε και φέτος το ηλεκτροκίνητο κάθισμα SEATRAC, με αποδυτήρια και ντουζιέρες, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου 2023, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού  Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) Θεόδωρος Τουλγαρίδης, η Αντιπρόεδρος Αθανασία Αγγελακοπούλου, η Υπεύθυνη του Γραφείου ΑμεΑ Ιουλία Συροκώστα και εργαζόμενοι των υπηρεσιών, προκειμένου να ελέγξουν την τοποθέτηση και καλή λειτουργία του.

Για 1η χρονιά τοποθετείται φέτος και δεύτερο ηλεκτροκίνητο μηχάνημα στην παραλία του Δημορηγόπουλου στο Ρίο με χορηγία που εξασφάλισε ο ΚΟΔΗΠ (με αποδυτήρια και ντουζιέρα).

 

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, κ. Τουλγαρίδης δήλωσε σχετικά:

«Προσπαθώντας να είμαστε κοντά στις ανάγκες των ατόμων με κινητικά προβλήματα λειτουργούμε για μία ακόμη χρονιά τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα SEATRAC που διαχειρίζεται ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου μας και εγκατέστησε από τους πρώτους Δήμους της Ελλάδος το 2016. Ξεκινούν σήμερα τη λειτουργία τους δύο μηχανήματα στην πλαζ και στο Ρίο (παραλία Δημορηγόπουλου). Επειδή αποτελούν πρώτο μέλημά μας οι ανάγκες των συμπολιτών μας, όπως αυτή για ψυχαγωγία και μπάνιο στη θάλασσα, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μαζί τους για την ικανοποίηση όλων των αναγκών και δικαιωμάτων τους».

ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Έχουν ήδη χορηγηθεί από τις προηγούμενες χρονιές αρκετά τηλεχειριστήρια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μηχανήματα. Για όσους δεν έχουν  προμηθευτεί παλαιότερα το σχετικό τηλεχειριστήριο, μπορούν να το δανείζονται από τον φύλακα   στην είσοδο (φυλάκιο) της πλαζ.

Επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο ΑμεA (Αγορά Αργύρη - Αγ. Ανδρέου 12), όπου μπορούν να δανειστούν τηλεχειριστήριο υπογράφοντας μια αίτηση - δήλωση ευθύνης για την παράδοση - παραλαβή του τηλεχειριστηρίου.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος είναι:

-Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

-Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αναπηρίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο ΑΜεA: στο τηλέφωνο: 2610433210.

Επιπροσθέτως, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί χειριστήριο των SEATRAC εντελώς δωρεάν (χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής) με τον εξής τρόπο:

1.            Επισκέπτεστε τη σελίδα www.seatrac.gr , επιλέγετε «εγγραφή» στη δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης για τα SEATRAC. Εγγράφεστε εντελώς δωρεάν μέσω της φόρμας για να ενημερώνεστε για την εγκατάσταση, συντήρηση και απεγκατάσταση των SEATRAC που σας ενδιαφέρουν. Λαμβάνεται sms ή/και email εντελώς δωρεάν!

2.            Επιλέγετε το κουτάκι «θέλω χειριστήριο»

3.            Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής. Σε 1-3 μέρες το χειριστήριο είναι στη διάθεσή σας.

4.            Μπορείτε επίσης να καλέσετε στο 2610876000 ώστε να περάσετε από το χώρο της ΤΟΒΕΑ για να παραλάβετε το χειριστήριο.

Το χειριστήριο είναι ίδιο για όλα τα SEATRAC.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μάθε που ψηφίζεις με ένα κλικ: Η εφαρμογή που σου δείχνει το εκλογικό σου τμήμα και στον χάρτη

Πλήρης Οδηγός Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πόσους σταυρούς βάζουμε για δήμο και περιφέρεια - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν την κάλπη

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Όλες οι ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες, τους συνδυασμούς, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών και τα exit polls

Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πώς θα μεταδοθούν - Πώς θα δείτε ποσοστά και σταυρούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις