Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Finos Film λέει «αντίο» στη Νόνικα Γαληνέα με την αριστοκρατική ομορφιά

Η Finos Film λέει «αντίο» στη Νόνικα Γαλ...

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

«Αντίο» και «καλό ταξίδι» στην αγαπημένη Νόνικα Γαληνέα, που "έφυγε" λίγο πριν γιορτάσει τα 85 της χρόνια, λέει η Finos Film με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με ιδιαίτερη παιδεία, αριστοκρατική ομορφιά και ταλέντο, υπηρέτησε το θέατρο για πάνω από 50 χρόνια, μέσα από εκλεκτά έργα και συνεργασίες με ιερά τέρατα της υποκριτικής τέχνης. Το ντεμπούτο της έγινε στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Η Λεωφόρος του Μίσους» (1968), όπου εμφανίζεται να τραγουδά με την φωνή της Τζένης Βάνου, ενώ το 1971 συμμετείχε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η Κόρη του Ήλιου». Αξιοσημείωτος ρόλος και πολύ αγαπητός στο κοινό ήταν στην ταινία «Η Κόμησσα της Κέρκυρας» (1972) πλάι στην Ρένα Βλαχοπούλου. Σήμερα θα ανταμώσει με τον Αλέκο της. Καλό ταξίδι» αναφέρει στην ανάρτηση.

Η Νόνικα Γαληνέα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, την Παρασκευή (02/06), σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Το τελευταίο «αντίο»
 
Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένεια έκανε έκκληση να μην παραστούν κάμερες μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου, παρά μόνο απ’ έξω, ενώ επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight