Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει τον αγώνα “RUN – BIKE – CARE” για τους καρκινοπαθείς

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει τον αγώνα “RUN – BIKE – ...

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα στη μνήμη του Σταύρου Ρεπανά

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) συμμετέχει και στηρίζει τον αγώνα "RUN – BIKE – CARE" του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.». που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο Ζάππειο.
Με το κεντρικό μήνυμα «Τρέξε – Κάνε Ποδήλατο – Ενημερώσου» εκατοντάδες ποδηλάτες και δρομείς δηλώνουν έτοιμοι για άλλη μια χρονιά να πραγματοποιήσουν μια ευχάριστη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας σύνθημα «τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο». Ο αγώνας έχει ως στόχο την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση, ενώνοντας τις φωνές όλων των ανθρώπων που έχουν ζήσει μια εμπειρία καρκίνου.
Στη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης της επικείμενης αγωνιστικής δράσης του Κ.Ε.Φ.Ι., παρέστη ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο οποίος έκανε την εξής δήλωση:
«Οι αθλητικοί συντάκτες δεν έχουν αποστολή να καλύπτον μόνο μεγάλα αθλητικά γεγονότα τα οποία έχουν λάμψη. Ο ΠΣΑΤ είναι δίπλα και σε κοινωνικές δράσεις οι οποίες στηρίζουν τον άνθρωπο και πάντα δίνουν αξία στη ζωή»

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα στη μνήμη του Σταύρου Ρεπανά

Για μια ακόμη χρονιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) διοργάνωσε με επιτυχία την ημερίδα στη μνήμη του δασκάλου της αθλητικής δημοσιογραφίας Σταύρου Ρεπανά, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και την Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης(ΕΣΗΕΜΘ).

Η ημερίδα με θέμα «Η επιρροή της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και την ενημέρωση»,  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΗΕΜ-Θ Γιάννης Βοϊτσίδης, ενώ εκ μέρους του ΠΣΑΤ χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Τουτσίδης.

Για το τεράστιο έργο και τη μεγάλη προσωπικότητα του Σταύρου Ρεπανά μίλησε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο επί σειρά ετών συνεργάτης του, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ και μέλος του ΠΣΑΤ Μάκης Βοΐτσίδης.

Ομιλητές ήταν οι: Γιώργος Τραπεζανίδης: Προϊστάμενος Τμήματος Αθλητικής Ενημέρωσης ΕΡΤ3 -Μέλος ΠΣΑΤ «Τρόποι προώθησης – προβολής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην τηλεόραση».
Ο Γεώργιος Τζέτζης, Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ (Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του ΑΠΘ: «Ο ρόλος της σύγχρονης τεχνολογίας στην αθλητική δημοσιογραφία».
Ο Χαράλαμπος Κυργιάννης, Β’ Αντιπρόεδρος ΕΠΣΜ: «Τα οφέλη των αθλητών από την επανεκκίνηση του αθλητισμού στην ψυχική και σωματική τους υγεία».
Μετά το τέλος της ημερίδας στον ίδιο χώρο ακολουθήσε συνέντευξη Τύπου στην οποία οι προπονητές Γιώργος Κούτσης και Ηλίας Σαπάνης  του Θερμαϊκού Θέρμης και του Καμπανιακού  αντίστοιχα αναφέρθηκαν στον μεταξύ τους,  52ο Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας που διεξήχθη την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 19.30 στο γήπεδο Τούμπας ΑΣ ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν  επίσης αφιερωμένος στη μνήμη του Σταύρου Ρεπανά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports