Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Masterchef: Η Στέλλα και ο Αλέξανδρος έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρηση τους

Masterchef: Η Στέλλα και ο Αλέξανδρος έγ...

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ οι πρώην παίκτες του Masterchef...

Ένα βήμα πριν την τελική δυάδα του MasterChef έφτασε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο οποίος όμως ηττήθηκε στην τελική δοκιμασία από την Μαρία Μπέη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Βγαίνοντας όμως εκτός παιχνιδιού, την πόρτα του… χτύπησε ο έρωτας όπως αποκάλυψε ο ίδιος την Πέμπτη στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

 Ειδικότερα, ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην ψυχαγωγική εκπομπή έχοντας κοντά του την πρώην, επίσης, συμπαίκτρια του, Στέλλα Κατσέ.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για μένα ο Αλέξανδρος! Για μένα είναι ο νικητής ούτως ή άλλως, το έλεγα από την αρχή και το πιστεύω. Τον θαυμάζω πάρα πολύ» εξομολογήθηκε με τρυφερότητα η Στέλλα Κατσέ στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. «Τον θαυμάζω κυρίως για την δύναμη και την επιμονή του».

 

«Εγώ την θαυμάζω για την δυναμικότητα που βγάζει» τόνισε, με χαμόγελο, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης με την σύντροφο του, Στέλλα να αποκαλύπτει πως μετά το MasterChef μένουν πλέον μαζί στην όμορφη Κρήτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight