Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Αθήνα η Ιβάνκα Τραμπ - Εντυπωσιάστηκε από την Ακρόπολη

Στην Αθήνα η Ιβάνκα Τραμπ - Εντυπωσιάστη...

Η Ιβάνκα Τραμπ μοιράστηκε με τους 7,5 εκατ. ακολούθους της φωτογραφίες από την Ακρόπολη

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ.

Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφτηκε το Μουσείο και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ενώ μοιράστηκε εντυπωσιασμένη φωτογραφίες στο Instagram της.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας», έγραψε η μεγάλη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

«Ενώ στεκόμουν στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», σημείωσε με θαυμασμό.

Η Ιβάνκα Τραμπ μοιράστηκε με τους 7,5 εκατ. ακολούθους της φωτογραφίες από τον Παρθενώνα, το Ηρώδειο, τις Καρυάτιδες, ενώ «ανέβασε» και πολλά stories από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight