Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Την Τετάρτη 31 Μαΐου η Ημερίδα: “Safety Summer ’23 – Καλοκαίρι με ασφάλεια” - Πρώτες Βοήθειες

Πάτρα: Την Τετάρτη 31 Μαΐου η Ημερίδα: “...

Με πρωτοβουλία του Οργανισμού Safety Project & σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Οργανισμός Safety Project πραγματοποιεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Ημερίδα με τίτλο: Safety Summer ’23 με τη συμμετοχή των εξής επίσημων φορέων:

Λιμενικό Σώμα Πάτρας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Πάτρας, ΕΚΑΒ Πάτρας και Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Πατρών.

Πρόκειται για μία ενημερωτική εκδήλωση για ένα καλοκαίρι με ασφάλεια και μαθήματα πρώτων βοηθειών, όπου μάλιστα στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ημερίδα: Safety Summer ’23

Συμμετέχουν στην εκδήλωση:

-Λιμενικό Σώμα Πατρών

-Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Πάτρας με τον Υπεύθυνο Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών ΕΕΣ Πάτρας, Δημήτρη Χαλιώτη, Εθελοντή Ναυαγοσώστη -Εκπαιδευτή.

-Αντικαρκινική Εταιρεία Πάτρας  με την κα Χρύσα Οικονόμου,cPhD Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο στην Δερματολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

-ΕΚΑΒ με την Διευθύντρια, Ιατρό, κα Κανελλοπούλου Αγγελική.

-Safety Project  με τον Γιώργο Μιμμή, Security Consultant, εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Raptor krav Maga, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό σε θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ασφάλειας διακεκριμένων προσώπων υψηλών βαθμίδων, όπου ήταν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων.

*Ο Οργανισμός Safety Project έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα: Διακοπές με ασφάλεια, όπου αφορά στον (οικογενειακό και νεανικό τουρισμό) για προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

Η Ημερίδα Safety Summer ΄23, θα γίνει στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών – Αίθουσα Ι 13, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, & ώρα 11:00 - 15:00.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν όπως διευκρινίζεται, πιστοποιητικό παρακολούθησης της Ημερίδας, σε ψηφιακή μορφή στο προσωπικό τους email.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις