Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλική διαμάχη στην Βρετανία: Γιατί ο Κάρολος θέλει να «ξεσπιτώσει» τον αδερφό του

Βασιλική διαμάχη στην Βρετανία: Γιατί ο ...

Τι λέει η συγγραφέας της βιογραφίας της Καμίλα

Με την διαμάχη του βασιλιά, Καρόλου με τον μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα Άντριου ασχολούνται για μία ακόμη φορά οι ταμπλόιντ εφημερίδες στην Βρετανία.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ο Κάρολος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα που πληρώνουν οι Βρετανοί για τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να μειωθούν.

Έτσι ο βασιλιάς της Βρετανίας έχει ήδη κόψει την χρηματοδότηση ύψους 250.000 βρετανικών λιρών που λάμβανε κάθε χρόνο ο πρίγκιπας Άντριου από την βασίλισσα.

Τώρα οι βρετανικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θέλει ο αδερφός του να μετακομίσει από το Royal Lodge, το πολυτελές οίκημα με τα 30 δωμάτια που βρίσκεται στο κτήμα του Ουίνδσορ. Η έπαυλη στέγαζε μέχρι το τέλος της βασίλισσα Ελισάβετ αλλά είχε παραχωρηθεί με συμβόλαιο για 75 έτη προς ενοικίαση από τον πρίγκιπα Άντριου. Ωστόσο ο πρίγκιπας έχει αναλάβει να πληρώνει τα μεγάλα έξοδα της συντήρησης της έπαυλης γεγονός που θεωρείται αμφίβολο αφού κόπηκε η χρηματοδότηση του από το στέμμα.

Τι λέει η συγγραφέας της βιογραφίας της Καμίλα

Η συγγραφέας της βιογραφίας της Καμίλα, Άντζελα Λεβίν, υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ο βασιλιάς θέλει να «ξεσπιτώσει» τον αδερφό του.

Σε άρθρο της στην Daily Mail η συγγραφέας υποστηρίζει ότι υπάρχει μία πολύ παλιά διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Η βασίλισσα Ελισάβετ και δούκας του Εδιμβούργου φέρονται να είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στον δευτερότοκο γιο τους, πρίγκιπα Άντριου. Επίσης η βασίλισσα τον είχε πάντα στο πλευρό της και δυσκολευόταν πολύ να του φέρει αντίρρηση.

Η Άντζελα Λεβίν υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας, Άντριου στο παρελθόν συνωμοτούσε με την πρώην σύζυγο του και την πριγκίπισσα Νταϊάνα προκειμένου να πάρει τον θρόνο από τον αδερφό του, τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Επίσης ο πρίγκιπας, Άντριου εικάζεται ότι δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την βασιλική σύζυγο, Καμίλα και μιλούσε συχνά εναντίον της στην βασίλισσα. «Ως αποτέλεσμα μου λένε ότι ο Άντριου ‘’παρέμεινε τόσο εχθρικός για την αποδοχή της Καμίλα που είναι αμφίβολο εάν του το έχουν συγχωρήσει», γράφει η Άντζελα Λεβίν.

Τώρα το ερώτημα είναι τι θα πράξει ο πρίγκιπας, Άντριου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται αποφασισμένος να παραμείνει στην έπαυλη παρά τις αντιρρήσεις του βασιλιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight