Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βρέθηκε στις Κάννες με αφορμή την ταινία που τον αφορά “Better Man”

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βρέθηκε στις Κάννες με...

Μαζί του ήταν και ο σκηνοθέτης Μάικλ Γκρέισι -Το φιλμ αποτυπώνει την άνοδο, την πτώση & την αναγέννηση του Ρόμπι Γουίλιαμς, ενός εκ των εμπορικότερων καλλιτεχνών της μουσικής σκηνής

Ο 49χρονος Βρετανός σταρ της ποπ ροκ μουσικής Ρόμπι Γουίλιαμς και ο σκηνοθέτης Μάικλ Γκρέισι βρέθηκαν στις Κάννες με αφορμή την ταινία “Better Man”.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας The Film Group που θα βγάλει αργότερα μέσα στη χρονιά την ταινία στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία “Better Man” αποτυπώνει την άνοδο, την πτώση και την αναγέννηση του Ρόμπι Γουίλιαμς, ενός εκ των εμπορικότερων καλλιτεχνών της βρετανικής μουσικής σκηνής. Εμπνευσμένος από προσωπικά βιώματα του αγαπημένου & δημοφιλούς δημιουργού, ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας Μάικλ Γκρέισι (“The Greatest Showman”),  υπόσχεται να ρίξει νέο φως σε όλες τις πτυχές της φήμης, καλές και κακές, καθώς και στον δρόμο προς την επιτυχία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των δύο καλλιτεχνών στο Deadline, η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν ο Γκρέισι βρισκόταν στο στάδιο παραγωγής της ταινίας “The Greatest Showman” με τον Χιου Τζάκμαν και προσέγγισε τον Ρόμπι Γουίλιαμς για συμβουλές, με τον δεύτερο να νομίζει πως τον ήθελε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί οι τότε συναντήσεις τους να μην οδήγησαν άμεσα σε κάποια συνεργασία, αλλά οι ιστορίες που μοιράστηκε μαζί του ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ήταν τόσο πρωτότυπες, αληθινές και αναπάντεχες που γοήτευσαν τον Γκρέισι, οδηγώντας τελικά στο πολυαναμενόμενο “Better Man”.

Παρουσιασμένη μέσα από μια απροσδόκητη οπτική όσον αφορά στην παρουσία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην ταινία, γεμάτη με νέες εκδοχές αγαπημένων τραγουδιών και θρυλικών εμφανίσεων, και με εξαιρετικά ψηφιακά εφέ από την κορυφαία εταιρεία του χώρου Weta (“Avatar”, “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”), το “Better Man” αναμένεται να αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Στην ταινία, εκτός από τον ίδιο τον Ρόμπι Γουίλιαμς παίζουν οι Τζόνο Ντέιβις (“Kingsman: Μυστική Υπηρεσία”), ο βραβευμένος με BAFTA® Στιβ Πέμπερτον (“Inside No.9”, “Killing Eve”)και η υποψήφια για BAFTA® Άλισον Στέντμαν (“The Kings Man”).

Εκτός από την βιογραφική του ταινία που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες όπως προείπαμε, από την The Film Group, αναμένουμε τον Ρόμπι Γουίλιαμς στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 1η Ιουλίου 2023 στο TerraVibe στα πλαίσια του Rockwave Festival.

Την ταινία όταν με το καλό βγει την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture